Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Call centeres munka tényleg...

Call centeres munka tényleg nagyon pocsék?

Figyelt kérdés

Nem a hideghívásosra gondolok, hanem pl. szolgáltatócégek call centereire, ahol az ügyfelek panaszaival kell foglalkozni (pl. Telekom, UPC vagy bankok stbb.)

És a fizetés milyen?

2015. máj. 5. 19:52
 1/5 anonim válasza:
84%

Csak néha pocsék, de akkor nagyon :)

https://www.youtube.com/watch?v=RVdNobKNMig

2015. máj. 5. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Bankoknál elég kemény, sok a norma, értékesíteni is kell, több műszakos, és mindig kedves bájos az ember, akkor is ha az ügyfél eleve egy idegbeteg arrogáns alak.

Cserébe bankoknál van rá általában lehetőség, hogy cégen belül előre mozogjon az ember, mivel pár év alatt termék ismeretet lehet szerezni, amivel már lehet valami kezdeni házon belül (ok, vezérigazgató nem lesz belőled, de magát a centert ott lehet hagyni).

2015. máj. 5. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

Én csináltam hideghívásost,meleghívásost,értékesítőit, panaszkezelőit, adósságbehajtóit, minden félét...én szerettem. A bér annyi,amennyit a munka ér,picivel több,mint a minimálbér. Ha idegen nyelven csinálod,akkor korrektebb,akár 150-190 között is.

Óránként 10perc szünet, plusz 30 perc kajaszünet jár. Egy fűtött-hűtött irodában ülsz, kényelmes székkel, "saját" asztallal...

2015. máj. 5. 22:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Idegen nyelvnél milyen szintű nyelvtudás kell hozzá? Elég egy erős középfok vagy felsőfok/anyanyelvi szint kell?
2015. máj. 6. 09:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt cége válogatja, de erős verbális középfok már elég lehet. Fontos, hogy inkább szóban legyél jó, ne pedig egy nyelvtan zseni, aki nehezen beszél.
2015. máj. 6. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!