Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségivel kaphatok munkát?

Érettségivel kaphatok munkát?

Figyelt kérdés

Csak érettségim van, valamint felsőfokú angol, középfokú orosz, társalgási szintű német és cseh, valamint anyanyelvi szintű szlovák nyelvtudásom. Emellé eladói és pincérnői gyakorlatom.

21 éves vagyok, eddig külföldön dolgoztam.

21N

2015. máj. 4. 17:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Angol orosz kombóval teljesen biztos, hogy kapsz munkát egy SSC-ben jó eséllyel indulsz több százezres pozíciókért.
2015. máj. 4. 22:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is SCC-ket mondanám, nem álom meló, gyakori, hogy több műszakban kell dolgozni, és tényleg nem láblógatós hely, de ha pincérkedés érdekel, akkor az sem könyebb, viszont az SCC jobban fizet, és van esélyed előre lépni valamit, ami pincérkedéssel szinte kizárt
2015. máj. 5. 07:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Elmehetsz pultoznu minimalberert + jatt. 78290 ft. Nagyforgalmu alvilagi fiscocban gondolom tobbet kapsz 'fizunak' de bejelentve csak a 78ezres keresetre leszel...jobb esetben beleszel jelentve 8 oraban...de leginkabb csak 4-re.
2015. máj. 5. 18:21
 14/15 anonim ***** válasza:
többnyire a tapasztalat a lényeg, nem a papír. Úgyhogy miért ne? :)
2015. máj. 5. 19:00
 15/15 anonim ***** válasza:

" Elmehetsz pultoznu minimalberert"

micsoda lehetosegek ilyen nyelvtudassal....

2015. máj. 5. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!