Szakmai tapasztalatnak számit, ha nem olyan területen (de azért hasonló) dolgoztam, mint ahová jelentkezek?
Az attól függ.
Ha péknek jelentkezel és eddig cukrászként dolgoztál, akkor az számít, de ha pincér voltál, akkor nem.
Mindenképpen előny, ha már volt bármilyen munkaviszonyod, mintha semmilyen.
Ha min. 1 évig meg tudtál maradni egy munkahelyen, akkor már látják, hogy képes vagy bejárni, alkalmazkodni,megcsinálni a munkát, amivel megbíztak.
Viszont ha kifejezetten szakirányú munkatapasztalatot kérnek, akkor nem biztos. Cége válogatja.
Én pénzügyi területen dolgoztam 3 különböző helyen, 3 különféle feladatban. Elég sok mindent csináltam már így ezen a területen. Mégis egy csomó helyre nem hívtak be, mert pl. még nem könyveltem bankot. Bumm, nagy ügy,megmutatja, kb. 10 perc alatt megtanulom.
Az a kérdés, hogy mennyi a jelentkező, ha talál olyat, aki pont ugyanazt csinálta előtte, akkor őt fogja felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!