Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy 13 éves dolgozhatna?

Egy 13 éves dolgozhatna?

Figyelt kérdés
Nincs túl sok pénzünk egyik tesóm egyetemista a másik meg folyton bulizik csajozik cigizik meg ilyenek. Nincs olyan munka amiért fizetnek és egy 13 éves elvégezheti? (esetleg ha 14 leszek?)
2010. febr. 22. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Úgy tudom nem. Minimum 16 évesnek kell lenned ahhoz, hogy legálisan munkát vállalhass!
2010. febr. 22. 11:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs, a mai világban rengeteg felnőttnek sincs munkája bármennyire is szeretnék.

A tesóid meg jobban tennék ha ők vállalnának munkát.

Látom Te normálisabban gondolkozol fiatalabb korod ellenére.

2010. febr. 22. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Legfiatalabban 15 évesen dolgozhatsz szülői/gondviselői engedéllyel. Még 2 év. Addig esetleg ismerősöknek besegíthetsz apróér, kutyasétáltatás, bevásárlás, kerti munka.
2010. febr. 22. 11:03
 4/8 A kérdező kommentje:
ok azért köszi! amúgy az egyetemista bátyám már 16 éves korától ment nyári munkára. és nem is lehet vele baj mert jól tanul mert hát ha nem tanulna jól hogy ment volna egyetemre? csak persze amellett dolgozni eléggé necces volna. de nem is várom el tőle. a másik bátyám meg... hát... kb. 2 naponta elvisz ezer forintot és egész nap egy kis csitri pattogtatja a haverjairól meg nem is beszélek...
2010. febr. 22. 11:47
 5/8 A kérdező kommentje:
egyébként nem csak azért kéne pénz hogy segítsem a szüleim hanem mert az egyik cicának van egy kis egészségi problémája nem súlyos de jó lenne meggyógyítani. a szüleim mondhatni falusiak a nagyszüleim meg még inkább. nem adnak rá pénzt. (nem tudom ismeritek-e a falusi gondolkodást de ha nem akkor csak annyit jelent hogy: csak haszonállatra érdemes pénzt költeni)
2010. febr. 22. 11:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben megkérdezném az ismerősöket, hogy nem kell-e bármit besegíteni nekik egy kis aprópénzért. Vagy nem tudom, nálatok hogy megy, de én hát bőven több, mint egy évtizede (lassan 2 is), hogy 13 voltam, de nyaranta kb annyi idős koromtól bőszen jártam kukoricát címerezni akkoriban...
2010. febr. 22. 12:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Diákmelót 14 éves kortól lehet vállalni szülői beleegyezéssel. De az utcában az időseknek segíthetsz bevásárolni, gyógyszert kiváltani, abalakotpucolni, stb. Ahoz nem kell semmilyen engedély, és sok idős egyedülélő örülne talán.
2010. febr. 22. 21:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, de hidd el, nagyon sokat segít ha otthon dolgozol!
2011. máj. 29. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!