Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen az irodai munka?

Milyen az irodai munka?

Figyelt kérdés

Engem taszít, nem bírok sokat ülni, nem bírom a bezártságot, nem bírom az irodai "mű" környezetet.

Diákmunkaként sokkal szívesebben csomagolok.

Hosszútávon milyen egy titkárnői, irodai kisegítői stb munka?

2015. ápr. 21. 19:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
akkor legyel pl turavezeto...
2015. ápr. 24. 17:35
 12/15 A kérdező kommentje:
Túravezető????
2015. ápr. 26. 10:21
 13/15 anonim ***** válasza:

"Egyébként is fiúknak adnak ilyeneket. :("

Jaj, te szegény. Én meg képzeld el, fiú vagyok és már nagyon elegem van belőle, hogy mindig a legaljább munkákat kapom, ami fizikailag megterhelő, miközben a lányok meg csak ülnek egy irodában vagy állnak egy pult mögött vagy kasszáznak. Cseréljünk!

2015. ápr. 30. 10:50
 14/15 A kérdező kommentje:

Nyilván az is szélsőség, ha valaki egész nap kint van és pl. őr vagy utcaseprő vagy más. De az irodában üldögélés és számlák sorbarendezése is ugyanolyan szélsőség.

Diákmunkán és szakmai gyakorlaton egy fokkal "nehezebben" éltem meg az irodába bezártságot, mint az ácsorgást és csomagolást.

2015. ápr. 30. 18:34
 15/15 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Ha még aktuális, ajánlanám neked a szociális szférát ebből a szempontból. Garantáltan járkálhatsz, pl. egy bentlakásos otthonban, vagy hajléktalan ellátásban, pl utcai szociális munka. Irodában is vagy, de nem keveset kell kint lenni a szabadban, ill. kliensközegben. Mindezt csak akkor, ha megvan benned az, hogy segíts és emberekkel foglalkozz.

2017. jan. 16. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!