Megéri megcsinálni egy hegesztő szakmát ( fogyó elektródás védő gázos ív)?
21éves vagyok.Csőszerelő végzettségű.Jelenleg hegesztek(afi,co,inverter, és láng)egy műhelyben.
Úgy vettem észre csőszerelőként a max fizu amit el lehet érni 1000ft/ó.De az már tényleg egy jónak számító és komoly rutin kell hozzá.Hegesztőként itthon kereshetnék többet ? (tudom nehéz normálisan megtanulni)de nagyon rajta vagyok az ügyön és van lehetőségem gyakorolni is !!!Csak kérdés ,hogy megéri-e ? Itthon aki ebben dolgozik,tudna mondani órabéreket,mennyi körül lehet keresni nettóba vele ?
Illetve Pesten érdekelne JÓ hegesztő képzés,ahol meg is tanítják az alapjait rendesen.
En awizok par eve 3 muszakba. Atlag fizetesem olyan 220-250ezer korul van. Ha tulorazok 300 korul van, de tobbszor is kerestem 300 folott.
Az en oraberem a regi melosok kozott majdhogynem a legkevesebb. Az oregek alap fizetese van 300 folott. Szoval lehet jol keresni, bar ez relativ ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!