Ti milyen minimum fizetéssel lennétek elégedettek?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 19:07
11/37 A kérdező kommentje:
Én még csak 17 éves vagyok. De nettó 1,5-2 millió forintot mondanék minimálisan elfogadhatónak.
2015. ápr. 19. 19:56
12/37 anonim válasza:
:D :D
Nettó 100 000 Ft-tal már elégedett lennék. Lehet, hogy nevetséges ilyen fizetési igények mellett, amiket itt olvasni. De a realitás talaján szeretnék megmaradni és egy főnek jól be lehet osztani ezt is.
Le lehet pontozni, de diplomával minimálbérért akarnak felvenni, úgyhogy ennyinek is örülnék.
13/37 A kérdező kommentje:
Lepontozni nyilván nem foglak, csak furcsa nekem, hogy más embereknek milyen igényeik vannak.
2015. ápr. 19. 20:17
14/37 anonim válasza:
1 milla, egy normális életszínvonalhoz itthon kell annyi.
15/37 anonim válasza:
A havi 1,5-2 milliós nettót mivel fogod elérni?
16/37 anonim válasza:
Bruttó egy millió kell egy saját ház felépítéséhez a jelenlegi árak mellett szóval kb annyi.
17/37 anonim válasza:
A mostanival (nettó 600ezer) elégedett vagyok.Ettől kevesebbel már gondjaim lennének.
18/37 A kérdező kommentje:
Úgy fogom elérni, hogy nagy valószínűséggel jövőre ilyenkor már a USC vagy a Berkeley business school-ján fogok tanulni, ahonnan diplomázás után átmegyek a UCLA-re MBA képzésre. Ezek után, édesapám által a los angelesi régióban kialakított kapcsolatrendszerrel könnyedén állást fogok kapni, reálisan egy évi 100.000$ körüli kezdőfizetéssel. Ami a mostani devizaárfolyamot nézve több is, mint havi 2 millió HUF, úgyhogy még szerény is vagyok.
2015. ápr. 19. 21:52
19/37 egy újabb válaszoló válasza:
Na de a 100000 dollárból Amerikában kell ám megélni. Meg ott a kapcsolatrendszer mellett dolgozni is kell ám, nem olyan, mint itthon.
20/37 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, de ha úgy kapnék munkát, mert papa/mama segített, én annyira nem lennék rá büszke. Jobb szeretem teljes mértékben kitaposni magamnak az utam. (Nyugodtan le lehet pontozni ezért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!