Azok az emberek, akiknek ma Magyarországon luxus autójuk van, Mivel foglalkoznak?
A politikusokon és a közszereplőkön kívül.
Előre is köszönöm! :D
Beosztottként csak felső vezetőként lehet jól keresni (mármint a említett mércéhez), tehát, hogy ne 10 évig kelljen spórolnod egy új luxus kocsira, illetve ne hitelből kellejen venned vagy, ha arra is veszed ne 30 évig kelljen fizetned.
Szerintem a többség vállalkozó.
Apám a kisvállalkozásnál dolgozik.(fuvarozócég) Kb. 30 kamionja van a tulajdonosnak. Egy 24 milliós Mercedessel jár. 3 fuvarszervező van, BMW-kkel mennek.(nem céges BMW) (millió körüli fizetés!) A sulinkban az igazgatóhelyettesnek egy Opelek között felső kategóriás autója van. Az igazgató férje pedig egy fémmegmunkáló cég tulaja, szintén luxusautó. Ennél a cégnél a technikusok közül is néhány van. (nem tudom, annak tekinted-e) Ismerek gumis vállalkozást, luxusautó-tulajdonos. 2 mezőgazdasági vállalkozó, az egyik mellé fával is foglalkozik.
Ezek azok, akiket tudok, pedig ez nem egy túl gazdag régió. Még persze vannak, de ennyiről tudok.
A legolcsóbb új A6-os a használtautón most 12 milla.
Ha a 350-edből mondjuk csak 150-ből élsz havonta, és 200-at csak erre raksz félre, 60 hónap.
Ha meg hitelre vetted, akkor meg tényleg nem gazdag vagy, hanem idióta.
" 2. vagyok. Egyszerű mérnök vagyok,
350 nettós fizetéssel."
Hát ennyi pénzből még biztos nem vennék A6 Audit.
Kérdező: szerintem lehet hogy van egy réteg aki erőn felül is vesz luxust mert ez a vágya. Inkabb eszik olcson, nem megy nyaralni, olcso lakasban lakik stb. Ahogy a putrisnak is lehet iPhone, csak azt kevésbé látod. Mindenki vehet olyat ami erőn felül van.
"Havi nettó 350 ezerből új A6-ot vettél? Azt hogyan csináltad? Hitelre vetted?"
2,5 évig dolgoztam külföldön, szintén mérnökként, így futotta rá.
" 2,5 évig dolgoztam külföldön, szintén
mérnökként, így futotta rá."
Ez így már más, de akkor ne azt ird hogy a havi 350bol mert az ugy megtévesztő szerintem. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!