Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit kérhet egy kezdő...

Mennyit kérhet egy kezdő gyógyszertári szakasszisztens (2015)?

Figyelt kérdés
Nem tudom, mennyit mondhatok egy állásinterjún .

2015. ápr. 17. 10:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

" ne nézd már le egy olyan munkáját amihez nem is értesz te ostoba"

Pedig sokan lenézik az ilyen munkákat, köztük pl. az ápolót is. Ők csak annyit látnak az egészből, hogy kiviszik az ágytálat. Azt nem, hogy mit és mennyit tanult az illető.

2015. ápr. 21. 09:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát igen, ezért nem kéne mindenbe beleszólni. Vannak emberek akik azt gondolják magukról, ők mindent tudnak, és mindenki munkáját maradéktalanul, profin el tudnák látni.
2015. ápr. 21. 22:13
 13/13 anonim ***** válasza:
12%

azért a vásárlók 80%-a kb pont erről szól: bemegy mondja mi kell vagy adja receptet a gyógyszertáros meg odaadja neki meg elveszi a pénzt és visszaad... van hogy ki kell keverni dolgokat.. le kell adni a rendelést a gyártó/forgalmazó felé, mit hagytam ki?

ja, és nem vagyok ostoba, köztársasági ösztöndíjas voltam a Corvinuson (pénzügy számvitel).. és még egyszer elmondom: nem vitatom, hogy sokat kellet tanulnotok, de attól még maga a munka nem olyan nehéz.. értem én hogy a mundér becsülete, de attól még így van...

amúgy amit írtak fentebb a 12óra két nap aztán szabad nap az meg maga tökély.. bárcsak ilyen beosztásban dolgozhatnék vagy anyukám :(

2015. máj. 5. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!