Olx -en eladtam egy terméket. Megkapta a vevő de állitolag piszkos és nem ez volt a képen pedig100% hogy az volt. Most azzal fenyeget hogy feljelent a rendőrségen. Szerintetek ezt megteheti akki tud kérem segítsen?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 16. 18:08
1/13 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy ha működik (nem tudom mit adtál el neki) akkor törölje le, és megvan oldva a gondja. Ha nem tetszik neki, akkor menjen, jelentsen fel. Kiröhögik
3/13 anonim válasza:
LOL. Páran de szeretnek ezzel dobálózni.
én lezs@rnám a helyedben. Terméket megkapta, ha nem volt hibás, akkor moshatod kezeidet. Ha hibás, akkor meg a postai kézbesítésre nem tudsz garanciát vállalni.
4/13 A kérdező kommentje:
Egy játék volt
2015. ápr. 16. 18:55
5/13 anonim válasza:
Nem tud feljelenteni, 50 ezer forint a közigazgatási eljárás határa. Gondolom ennél olcsóbban adtad el a cuccot. Indíthat pert, ha nagyon akar, de nem fog.
6/13 anonim válasza:
Szard le, a rendőrség nem csinálna semmit, a terméket megkapta, tehát nem csalás. Annyit mondanak neki, ha bemenne a kapitányságra: "Személyes átvétellel kellett volna"
7/13 anonim válasza:
Mondd meg neki akkor, hogy 1) nem volt az 2) ha az is lett volna, nem törik le a keze egy kis takarítástól
8/13 anonim válasza:
Először is nyugodj meg!
Arra megy ki a dolog, hogy vissza akar kapni a vételárból.
Ez egy régi trükk, ne dőlj be neki.
Megnyugtatlak, nem fog csinálni semmit, csak hőzöng.
9/13 anonim válasza:
valahány (min. 8) napon belül bárki elállhat a vásárlástól
10/13 anonim válasza:
Magánszemély esetén nincs elállás jog.
Nem tehet semmit,a terméket megkapta.A rendőrsé nem fog ezzel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!