Tényleg ennyire ciki ha 100 ezer forintot keres valaki? Már jópáran megszóltak ezért. Tényleg ennyire ciki? A nullánál nem jobb?
ma 07:27
Probálok nem foglalkozni vele,de amikor már az 6. ember szól meg ezért,akkor már elég rosszul érint.Csak azokat nem mondom nekik,hogy sajátlakásunk van és autónk.Azt elfelejtik,hogy hiába keres valaki 200 ezret,ha hitel van a lakásán és arra fizet vagy 60-70 ezret.Szóval mivel nekünk nincs hitel,így ugyan ott vagyok mintha 200 ezret keresnék.
Szia!
Szerintem nem ciki,az lenne a gáz,ha arra hivatkozva ,hogy ez ciki ,inkább nem dolgoznál,hanem másra utalva élnél...
Én is annyit keresek és kijövök belőle.
Van kertünk,baromfiudvar,szóval kiegészül a fizu,a munkámat szeretem és sok a szabadidőm,nem szakadok meg.Inkább így,mint 200-ért gürizni.
Arra vágyom,ha vége a melónak,eszembe se jusson,míg legközelebb nem megyek,hogy munkahely is van a világon.
Nem érzem,hogy túl nagy hiányt szenvednék bármiben.
Fele ennyiért is elmennék dolgozni,ha nem lenne egyéb,hogy ne valaki nyakán éljek.
Nem zavar,ha bárki baleknak tart ezért,egyszerűen más az értékrendünk.
Kedves kérdező!
Teljesen átérzem, mit érzel. Én nettó 79-et keresek + mellékállással és fusizással 110 körül jövök ki.
Igen pl. párkeresésnél ez hátrány, óhatatlanul előkerülnek az anyagiak. De 2 évig munkanélküli voltam, ezt is nagyon becsülöm! Közszférában vagyok, gondolom nem is kell folytatnom...
+folytatás:
Nyáron kevertem egy csajjal, nettó 300-at keresett... Az apja ingatlanos cégénél +a segge alá toltak egy BMW-t és egy családi házat a 20. kerületben. 3 randit élt meg a dolog, mert mikor elmondtam mennyit keresek, kiröhögött.
"A párom a dupláját keresi,soha többet nem fogom senkinek megmondani mennyit kapok!"
Hat most megtanultad a lecket, amit mar joval korabban meg kellett volna tanitsanak neked a szuleid es tanaraid. Nem kerdezoskodunk mas keresete felol, mert iszonyatos bunkosag es pofatlansag, es nem beszelunk a sajatunkrol, mert iszonyatos naivsagra vall.
hogy lenne már ciki? abban az országban, ahol munkaképes emberek tízezrei csücsülnek otthon, vagy neadjisten egy alja gyárban csomagolnak, takarítanak 70ezerért?
becsületesen dolgozol, ezért pénzt kapsz, amit be tudsz osztani, törekedj a jobbra, de ezt sem kell szégyellned.
Ez nem ciki vagy gáz, ez egy nagy VICC (de nem rád nézve)
Én 3 szakmával keresek 94e-et, ha a szakmámban dolgoznék,ott ennyit se keresnék.
Soha ne mondd meg, hogy mennyit keresel. Mindenki megszól mindenkit, és mindenki többet keres mint te. (Amíg meg nem kell mutatni a bérpapírt.)
Nekem pl. van két diplomám, és 250.000 nettót keresek. Ilyen munkakörben a többi itteni cég még ennyit sem fizet, Pestre meg nem mennék (bár ott is minimum csoportvezetőnek kell lenni, ha többet akarsz). Hát, én is megkaptam már hogy ennyi pénzért én nem dolgoznék! Én mondjuk rámondtam, hogy én már pedig dolgozom.
Az illető 0 nyelvtudással ment ki külföldre milliós ígéretekre, fél év múlva hazakullogott, még a felét sem fizették ki neki. Utána hónapokig volt munkanélküli és most konkrétan napi 12 órákat dolgozik nettó 150.000-ért. Hát, én is mondhatnám neki, de nem teszem, mert intelligensebb vagyok nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!