Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dubai-ba milyen szakmával,...

Dubai-ba milyen szakmával, tudással éri meg kimenni mi ott a keresett és jól fizető?

Figyelt kérdés
Elsősorban leszögezném,hogy Férfi vagyok és van kint ismerősöm Angolul pedig tudok. Szóval 18 éves vagyok most érettségizek de nem tudom még mindig eldönteni mit tanuljak tovább így nem is jelentkeztem sehova. Milyen szakmával lehet jól fizető állást találni dubai-ban,mivel lehet ott karriert építeni megéri e egyáltalán kimenni oda ilyen célból vagy csak turistaként éri meg odamenni?

2015. ápr. 12. 23:54
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Bármiféle tudás nélkül nem fognak kint alkalmazni. Ha tényleg nagyon nagyon jó az angolod, jó a megjelenésed, kommunikáció képességed, akkor talán lehet esélyed, de én ebben nem bíznék. A semmilyen skill-et sem követelő állások jó részét már biztosan betöltötték a indiai, pakisztáni, stb. vendégmunkások.
2015. ápr. 13. 03:05
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Férfiak is járnak dubajozni, azaz férfiak szexuális igényeit kielégíteni. Szakképzettség nélkül más jól fizető munkát ott sem fogsz kapni.
2015. ápr. 13. 07:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat deszerintem nem ertettetek mit szeretnek nem akarok egybol erettsegi utan kimenni en se hiszek a csodakban csak hogy ott mire van kereslet munkaugyileg mit eri meg tanulni elsosorban nem diplomas szakmara gondolok mert azzal itthon kellene maradjak jo par evet
2015. ápr. 13. 09:01
 4/5 anonim ***** válasza:
95%
A kinti ismerős nem tud ebben segíteni?
2015. ápr. 13. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:
37%

"elsosorban nem diplomas szakmara gondolok mert azzal itthon kellene maradjak jo par evet"

Hat akkor lehetsz himrbanc, esetleg felszolgalo egy etteremben. Ketkezi munkanal nem tudnad felvenni a versenyt az inddiai/pakisztani bevandorlokkal.

2015. ápr. 13. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!