Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkahely Fejérben? Felejtős?

Munkahely Fejérben? Felejtős?

Figyelt kérdés
Csak Székesfehérvár és Dunaújváros jöhet szóba. Vagy 100 helyre adtam már be önéletrajzot, ebből volt vagy 10 interjú, de semmi. egy fehérvári cégnél 2 forduló volt. Már elkezdték magyarázni, hogy mi lenne a dolgom, milyen plusz juttatások, stb. Erre jön egy sablon e-mail, hogy nem Önre esett a választás, bla bla bla... Nekem eldurrant az agyam, bementem, a HR-eseken számon akartam kérni, erre kidobattak a biztonságiakkal. Tudom ez gáz, de mikor devizahiteled van és rámegy minden szabadidőd a fusizásra és így is el vagy adósodva, nehéz megválogatni a szavakat és a viselkedést.. Itthon volt apámmal vállalkozásunk, de az becsődölt.

2015. ápr. 10. 07:41
 1/4 A kérdező kommentje:
29/F
2015. ápr. 10. 07:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Meg még életemben nem voltam alkalmazott. Ez most hátrány, mert nem tudom, hogy mennek ezek a dolgok.
2015. ápr. 10. 07:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Mehetsz te is Felcsútra füvet nyírni a Pancsó arénába :)
2015. ápr. 10. 08:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Bp-en sem jobb a helyzet. Több100 beadott önéletrajz, válasz semmi. Nem véletlenül mennek ám ki a fiatalok külföldre.
2015. ápr. 10. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!