Megéri a ma magyarországon grafikusnak lenni?
Figyelt kérdés
A kérdés adott.Továbbtanulás előtt állok nem tudom eldönteni hogy megérné-e grafikusnak tanulnom.Nem tudom mennyire lehet ebből tovább haladni/építkezni,nyilván nem akarok egész életemben alkalmazott lenni,saját vállalkozás lenne a cél.A grafikus dolgon kívül még talán marketing szakra mennék de fogalmam sincs melyikkel járnék jobban.Ha valakinek bármilyen tapasztalata van bármelyikkel kapcsolatban szívesen olvasnám a tapasztalatait privátban és itt is.2015. ápr. 9. 23:39
1/5 anonim válasza:
Máshol a világban sem nagyon éri meg, magánvállalkozóként csak akkor van értelme elkezdeni, ha van egy kialakult ügyfélköröd. Freelancerként rohangálni megrendelők után időigényes rémálom.
2/5 anonim válasza:
Nos, én az (is) vagyok, megéri, ha jok és egyediek a munkáid, a tanulás csak az alapot adja meg.
A másik, kellenek kapcsolatok, vagy nagyon erős önmenedzselés.
39N
3/5 anonim válasza:
szerintem nem éri meg, a cégek nem szeretnek fizetni. Vicces, hogy eddig a legjobb munkám egy vidéki nóném amúgy kalóz rádió logója volt. Elküldtem a srácnak, 10 perc múlva már a számlámon volt a pénz.
4/5 anonim válasza:
Szerintem megéri, de 1) rengeteg önképzés és 2) mégtöbb önmenedzselés kell hozzá.
Szóval olyasmire ne számíts, hogy bármiféle sulit elvégzel és tódulni fog a pénz.
5/5 anonim válasza:
Én életemben nem végeztem semmi sulit, csak szeretek grafikai programokkal szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!