Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkat talalhatnek igy...

Milyen munkat talalhatnek igy Budapesten?

Figyelt kérdés
Olaszul folyekonyan beszelek, nemetbol felsofoku nyelvvizsgam van.Diplomam sajnos nincsen, csak erettsegim, de gyorsan tanulok es konnyen teremtek kapcsolatokat.Hol keresgeljek szerintetek?
2010. febr. 19. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
tolmácsnak elmehetsz az elég jó állás
2010. febr. 19. 16:18
 2/7 A kérdező kommentje:
De ahhoz nem kell elvegezni tolmacskepzot?
2010. febr. 19. 16:23
 3/7 anonim válasza:
ennyi nyelvvizsgával tuti felvennének vmi egyetemre, vagy okj-s tanfolyamra. különben mostmár van vmi szabály, h minden rendes állás szakképesítést igényel, szóval valamilyen szakmát kell tanulnod úgyis...
2010. febr. 19. 17:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Idegenvezetonek szeretnek tanulni, vagy idegenforgalmi fosuliba szeretnek felvetelizni.Csak amig tanulok, dolgoznom is kene.Evek ota kulfoldon elek, es most szeretnek hazakoltozni, de nem tudom, hogy van-e eselyem talalni valami normalis munkat.
2010. febr. 19. 17:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha van nyelvvizsgád, akkor én a helyedben tolmácsnak mennék. Az érettségi persze minimum, akár hogyan is beszélsz idegen nyelven, de szerintem a diploma nem annyira.
2010. febr. 19. 17:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy olaszbol nincs nyelvvizsgam, viszont sokkal jobban beszelek, mint nemetul, amibol meg van.Igazsag szerint a nyelvtudasommal nem akarok elmenni Mekibe dolgozni, vagy takaritani.Arra gondoltam, hogy valami olyan cegnel kellene elhelyezkedni, ahol a nyelveknek hasznat tudnam venni.Pl. kulfoldiekkel targyalni, ilyesmi.Vagy ez eselytelen szerintetek suli nelkul?
2010. febr. 19. 17:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Internetes utzási irodánkhoz keresünk embert, akár külföldről is dolgozhatsz.
2010. febr. 19. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!