Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dél-Koreában keresett munkaleh...

Dél-Koreában keresett munkalehetőség? (értelmes válaszokat, ha kérhetem)

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy nem igazán tudom, hogy melyek a keresett munkák Dél-Koreában. Személy szerint művészeti irányban kérdezgetek, úgy értem, hogy mondjuk van egy számítógépes játékokat gyártó cég, és hogy az lehetséges-e, hogy grafikusként vagy animátorként alkalmazzanak ott egy külföldit? Nagyon nehéz lenne bekerülni? Másik kérdés, engedélyetekkel: milyen más munka lehetséges egy külföldinek? Válaszaitokat előre is köszönöm!

2015. ápr. 7. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Eleve valószínűleg letelepedési engedélyt sem kapnál. Maximum ha valami ott nagyon keresett szakmád van. Mittudom én mérnök vagy orvos 10 év gyakorlattal. Ilyenek.
2015. ápr. 7. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a helyi nyelvet perfektül beszéled.
2015. ápr. 7. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az meg a másik alapvető elvárás.
2015. ápr. 7. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Informatikusként lehet esélyed, diplomázz le itthon, helyezkedj el jó nevű multinacionális cégnél - esetleg olyannál amelyik Dél-Koreában is jelen van, így talán munkakapcsolattal is kikerülhetsz.

Gyűjts tapasztalatot, szerezz jó hírnevet és tanuld meg a nyelvet.

Ha nincs speciális szaktudásod még itt is nehéz elhelyezkedni, grafikusból pedig több van, mint informatikusból.

2015. ápr. 7. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
42%

Miert akarnal egy olyan orszagban elni, ahol

1) nagyon xenofobok, nem csipik a kulfoldieket;

2) a munkaltatok kizsakmanyoljak az alkalmazottaikat, kisajtoljak meg a xart is beloluk, a rendszeres tulora termeszetesnek szamit;

3) NAGY a nepsuruseg!!!

Ha nem ismerned, ajanlom figyelmedbe a koreabang.com-ot, olvasd figyelmesen a kommenteket is minden cikknel.

2015. ápr. 7. 17:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Az első és negyedik válaszolónak köszönöm! :)
2015. ápr. 9. 18:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Öcsém baz*meg!

Dél-Koeáról kérdezett a kérdező nem Magyarországról! ;DD

Vagy talán nem itt követelik meg a 3 műszakot, a túlórát, a jókedvet, az alázatot 60000ft-os bérért? :D

"1) nagyon xenofobok, nem csipik a kulfoldieket;

2) a munkaltatok kizsakmanyoljak az alkalmazottaikat, kisajtoljak meg a xart is beloluk, a rendszeres tulora termeszetesnek szamit;

3) NAGY a nepsuruseg!!!"

2015. aug. 8. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:
16%

Első válaszolónak kuss van!

Van egy ismerősöm aki évekig élt Dél-Koreában. :)

És nem volt se orvos se programozó.

Amúgy én programozást fogok tanulni és én is Dél-Koreát választottam. A többieknek meg, akik azt írják hogy utálják a külföldieket arra csak annyit mondanék, hogy az a jó! Nem lesz gondod és összetűzésed a románokkal, a cigókkal és a niggákkal se. Nem látod majd őket a parkokba szarni, szemetelni.

2015. aug. 8. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!