Dél-Koreában keresett munkalehetőség? (értelmes válaszokat, ha kérhetem)
Informatikusként lehet esélyed, diplomázz le itthon, helyezkedj el jó nevű multinacionális cégnél - esetleg olyannál amelyik Dél-Koreában is jelen van, így talán munkakapcsolattal is kikerülhetsz.
Gyűjts tapasztalatot, szerezz jó hírnevet és tanuld meg a nyelvet.
Ha nincs speciális szaktudásod még itt is nehéz elhelyezkedni, grafikusból pedig több van, mint informatikusból.
Miert akarnal egy olyan orszagban elni, ahol
1) nagyon xenofobok, nem csipik a kulfoldieket;
2) a munkaltatok kizsakmanyoljak az alkalmazottaikat, kisajtoljak meg a xart is beloluk, a rendszeres tulora termeszetesnek szamit;
3) NAGY a nepsuruseg!!!
Ha nem ismerned, ajanlom figyelmedbe a koreabang.com-ot, olvasd figyelmesen a kommenteket is minden cikknel.
Öcsém baz*meg!
Dél-Koeáról kérdezett a kérdező nem Magyarországról! ;DD
Vagy talán nem itt követelik meg a 3 műszakot, a túlórát, a jókedvet, az alázatot 60000ft-os bérért? :D
"1) nagyon xenofobok, nem csipik a kulfoldieket;
2) a munkaltatok kizsakmanyoljak az alkalmazottaikat, kisajtoljak meg a xart is beloluk, a rendszeres tulora termeszetesnek szamit;
3) NAGY a nepsuruseg!!!"
Első válaszolónak kuss van!
Van egy ismerősöm aki évekig élt Dél-Koreában. :)
És nem volt se orvos se programozó.
Amúgy én programozást fogok tanulni és én is Dél-Koreát választottam. A többieknek meg, akik azt írják hogy utálják a külföldieket arra csak annyit mondanék, hogy az a jó! Nem lesz gondod és összetűzésed a románokkal, a cigókkal és a niggákkal se. Nem látod majd őket a parkokba szarni, szemetelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!