2 éves OKJ-s képzéssel (ügyintéző titkár vagy irodai asszisztens) ellehet valahol helyezkedni itt?
Én 19 évesen végeztem el hasonlót (irodavezető a szakmám), 27 évesen helyezkedtem el ebben a szakmában.:)
Sajnos Dunát lehet rekeszteni az ilyen képesítésekkel és gyakorlat nélkül nem igazán van lehetőség benne elhelyezkedni.
Nekem is úgy sikerült, hogy állami céghez kerültem, amit meghirdettek, jelentkeztem, nyilván a végzettségem megfelelt, és nem az döntött, hogy volt-e gyakorlatom vagy sem, hanem hogy mit tudok, vagyis konkrétan az állásinterjú alatt a gépelési, szövegszerkesztési, stb. tudásomat is be kellett mutatnom.
De sajnos a gyakorlat az, hogy nagyon nehezen lehet ezzel elhelyezkedni.
Nem bántam meg én akkor sem, hogy ezt tanultam, mikor évekig nem tudtam benne elhelyezkedni, mert ez a szakma volt az álmom, mindig is adminisztratív munkakörben szerettem volna dolgozni, de tény, hogy nem volt egyszerű benne elhelyezkednem.:)
Akkor lehet mondjuk diplomát kellett volna szerezni...
Egyébként nincs sok ilyen jellegű állás és nem is fizetik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!