Forgalomszámlálásos munkánál milyen a képzés?
12 kategóriát kell tudni megkülönböztetni ha jol emlekszem. Én egyik este elolvastam a doksit róla, másnap vizsga volt. Nem nehéz.
Vizsga dijat szerintem diakszovetkezet fizette, nekünk ingyen volt.
Na emberek... kész át verés! Voltam ezen a képzésen! Nkh megbízásából egy vállalkozó hívott oda. Diák közvetítő.
1500 ft a képzés díja. Annyi hogy a kategóriákat kell felismerni, és meg mutatja hogy hogy kell kitölteni a forgalomszámláló lapot! Minden jól hangzik, tudnám is csinálni, egy napra 12-órába 7100 ft adnának. 605 ft / óra.
Na utána egy rossz minőségű videón, nem igen lehet be látni a dolgot, kell megszámolni az autókat. Hát mi voltunk 6 -an, abból 1 elment, és 2-nek sikerült ez a vizsga...
Azért ennyire ne nézzenek hülyének hogy nem tudom behúzogatni a vonalakat, meg nem ismerem fel az autókat. Bürokratikus ez az egész. Jah és 18 emberből voltunk 6-an. :) Nyilvánosan rabolnak ki, és még munkát sem adnak... Mert ugye nem felelsz meg, úgy csinálják! :) Magyaros..
Vizsga nelkul nem lehet forgalmat szamolni. Nem értem az elso néhány okoskodo valaszolot...
Kerdezo: jobban kellett volna figyelned. 12 kategoriat azert nem egyszeru tudni, mindezt gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!