Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Forgalomszámlálásos munkánál...

Forgalomszámlálásos munkánál milyen a képzés?

Figyelt kérdés
Nkh-nél van. Ki volt már ilyenen? 2 évig érvényes igazolványt csinálnak. 1500 ft.

2015. ápr. 2. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
semmi iskola nem kell-kész átverés! gratula! tele van az OLX...
2015. ápr. 2. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Képzés? Miféle képzés??? Anno gimis koromban népszerű diákmunka volt, kiálltál/ültél valamelyik kereszteződésnél a járdára, és strigulázni kellett, hogy adott időszakban hány autó ment keresztül. Bár manapság biztosan van olyan ember, akinek tanfolyam kell ahhoz, hogy felismerje az autót és tudjon húzni egy vonalat.
2015. ápr. 2. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:
"tudjon húzni egy vonalat"" és lehúzni 1500.Ft-al! "
2015. ápr. 2. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:

12 kategóriát kell tudni megkülönböztetni ha jol emlekszem. Én egyik este elolvastam a doksit róla, másnap vizsga volt. Nem nehéz.

Vizsga dijat szerintem diakszovetkezet fizette, nekünk ingyen volt.

2015. ápr. 2. 21:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Na emberek... kész át verés! Voltam ezen a képzésen! Nkh megbízásából egy vállalkozó hívott oda. Diák közvetítő.

1500 ft a képzés díja. Annyi hogy a kategóriákat kell felismerni, és meg mutatja hogy hogy kell kitölteni a forgalomszámláló lapot! Minden jól hangzik, tudnám is csinálni, egy napra 12-órába 7100 ft adnának. 605 ft / óra.

Na utána egy rossz minőségű videón, nem igen lehet be látni a dolgot, kell megszámolni az autókat. Hát mi voltunk 6 -an, abból 1 elment, és 2-nek sikerült ez a vizsga...

Azért ennyire ne nézzenek hülyének hogy nem tudom behúzogatni a vonalakat, meg nem ismerem fel az autókat. Bürokratikus ez az egész. Jah és 18 emberből voltunk 6-an. :) Nyilvánosan rabolnak ki, és még munkát sem adnak... Mert ugye nem felelsz meg, úgy csinálják! :) Magyaros..

2015. ápr. 3. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Vizsga nelkul nem lehet forgalmat szamolni. Nem értem az elso néhány okoskodo valaszolot...

Kerdezo: jobban kellett volna figyelned. 12 kategoriat azert nem egyszeru tudni, mindezt gyorsan.

2015. ápr. 3. 18:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát ez a vonat el ment... Nem bonyolult. De nem egyszerű...
2015. ápr. 3. 23:00
 8/8 robbbye válasza:
ugyanezen a képzésen voltam, sikerült is a vizsga, már két hónapja dolgozom náluk és elvagyok...nagyon unalmas, mert nagyon hosszú a 12 óra, de kifizet, igaz elég fejetlen egy társaság...maga a munka kvaegyszerű, semmi bonyolultság nincs benne de szívesen felpofoznám azt az embert aki kitalálta, hogy milyen helyekre kell kiállni, mert 90% életveszélyes
2015. máj. 27. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!