Avis, IBM és GE SSc-iről írnátok információkat?
Az Avis-ról pár mondatban. Nem nehéz a bejutás, teljesen pályakezdőket is felvesznek.
Nálam a felvételi annyiból állt, hogy felhívtak, hogy küldenek emailben online teszteket amiket kikellett töltenem. Ezek időre menő logikai, nyelvi, pénzügyi tesztek voltak. Ezután felhívtak telelfonon és idegen nyelven kellett beszélgetni egy pár percet, hogy teszteljék a tudást. Ezután pedig behívtak személyes interjúra.
Az igazság az, hogy elég kevés ember van, akit felmondás esetén próbálnának maradásra bírni. Mindig lesz jelentkező a munkákra, és nem nagyon hajlandók rálicitálni más cégekre, ha valaki jobb fizetésért megy el.
Az, hogy két nyelvet beszélsz, még nem jelent sokat, attól függ milyen nyelvek, és milyen pozícióra jelentkezel. Az "egzotikusabb" nyelvek természetesen előnyt élveznek. A holland és a francia mindig elég keresett. De hamarosan szükség lesz norvégul, svédül, vagy dánul tudó dolgozókra is.
Én a pénzügyi részen vagyok. Részletesebben nem fejtem ki, mert aztán lenyomoznak. :) A céges szabályzat tiltja, hogy bármiféle infót megosszunk, vagy véleményt írjunk nyilvános fórumokon, közösségi oldalakon.
Cégen belül van folyamatos vándorlás, sokan kezdik customer service-en és onnan jönnek át financial-re. Nyugodtan átlehet jelenkezni másik csapatba, ha üresedés van és megoldott az utánpótlás, de sokszor a csapatok néznek ki embert a cégen belül, és invitálják, hogy menjen át hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!