Hostess munkára ha jelentkezem milyen önéletrajzot küldjek? (link a munkáról)
Hostess munkákat kerestem és találtam egy ilyet, de több kérdés is felmerült bennem. [link]
A munkára 5 napot jelölnek meg, lehet csak hétvégére menni mondjuk?
Egész alakos képnél gáz, ha "tükörben fotózós"?
Milyen önéletrajzot küldjek (pl online kitöltős cv jó?)
A gimi nappali tagozatos jogviszony?
Esetleg tudtok olyan ügynökséget akik nem húzzák le az embert és rendszeresen van délutáni/hétvégi munka?
Nagyon megköszönöm ha valaki tud ebben segíteni, még nem dolgoztam. :)
Szerintem hostess munkához nem igénylik a legprofesszionálisabb önéletrajzot. Főleg, ha még gimis vagy, nem is nagyon tudnál mit összeszedni egy rendes önéletrajzba. Szerintem jó az online kitöltős, csak igényesen csináld meg.
Képnél gáz a tükörben fotózós. (Láttam már néhány önéletrajzot, eszméletlen, hogy milyen képeket tesznek bele emberek... volt olyan csaj, aki esküvői képét tette bele, fején fátyollal, stb.) Szóval nem tudsz megkérni bárkit, barátot, családtagot, hogy készítsen rólad egy normális képet? Mosolygós, barátságos legyen, de ne vidd túlzásba.
A gimi nappali jogviszonynak számít.
A többiben remélem mások tudnak majd segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!