Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi lesz az én munkanélküli...

Mennyi lesz az én munkanélküli segélyem?

Figyelt kérdés

Jelenleg 70 órát dolgozok egy hónapban, az órabérem 500 ft, ez havonta nettó 35.000 ft. Ez részmunkaidős állás.

Ha esetleg innét el kellene mennem, akkor mennyi lenne a munkanélküli segélyem??

Itt már egy éve dolgozok.

2010. febr. 17. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább próbálj akkor másik állást keresni, nem a segélyekre kellene alapozni a jövőt.
2010. febr. 17. 23:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem válasz, nagyon valószínű, hogy ha módomban áll fogok keresni, nem vagyok egy állam fa....zán lógó, sose kértem semmit tőle, ez csak egy kérdés volt.
2010. febr. 18. 08:49
 3/4 anonim ***** válasza:

A segély a ledolgozott napok száma szerint jár. Ha 200 napnál többet dolgoztál, akkor három hónapig olyan 26000 Ft-ot kaphatsz. gondolom, olyan 4 órásnak lehetsz bejelentve, akkor elvileg 2 nap számít egynek.

A munkaügyi központban tudnának konkrétumot mondani. És egyébként remélem, hogy nem jutsz el odáig, mert elég nehéz utána ismét visszamászni a munkaerőpiacra.

Jó lenne, ha nem szekálnád kedves első válaszoló azt, aki ilyen kényszerű helyzetbe kerül. Mert nem jókedvéből megy a munkanélkülibe.

2010. febr. 18. 15:17
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ, még nem kerültem ebbe a helyzetbe, csak érdeklődök, hogy mi lesz velem ha ez megesik.

elvileg nem 4 órára vagyok bejelentve, hanem havi 70 órásnak. vagyis heti 2 nap.

2010. febr. 18. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!