Nem felháborító, hogy a fogorvosok mennyi pénzt elkérnek egy félórás munkáért?
Számla ide vagy oda, havonta küldenek jelentést a betegellátásról (a körzetükbe tartozókról biztos).
Nem azért, én is magán fogorvoshoz járok, egy tömés 3-5e között van (fényre kötő). Aki 14e ft-ot fizet egy tömésért meg is érdemli. Akinek drága a magán, mehet sztk alapon ingyen, akkor mi a gond?
Én nem megyek sztk-ba, mert sosem láttak el rendesen és megtehetem, hogy kifizetem a magánorvos árát, persze nem ész nélkül.
Plusz én sem dolgozok ingyen, elvárom, hogy megfizessék (jól) a munkámat, hát megfizetem másokét is.
Lehet lepontozni, de én így gondolom.
hát aki azt szajkózza, hogy drága fenntartani a rendelőt, meg mittudomén milyen sokba kerülnek a cuccai akkor magyarázza meg nekem, hogy miért van egyre több fogorvos? Egy kis városban élek, de majdnem minden sarkon van egy fogorvosi rendelő.
Na meg azt ne mesélje nekem az illető, hogy 5000-ből csak 400 forint kerül a zsebükbe.
"Na meg azt ne mesélje nekem az illető, hogy 5000-ből csak 400 forint kerül a zsebükbe."
Tudod mit, menj el te is fogorvosnak! Vagy járj az SZTK-ba...
23:12-essel egyetértek!
Nekem is egy sztk-s nő tette tökre a fogaimat, hiába volt ingyen... ő tényleg csak a pénzért fogorvos.
most viszont egy magán orvoshoz járok. drágának drága, de nem bánom, mert nagyon szépen dolgozik, kedves, mesél, beszélget velem, mondja mit csinál, kedves az asszisztense, stb. sosem féltem a fogorvosnál, de nála még a félelem legkisebb szikrája is eltűnik. azt meg őszintén leszarom, hogy ad e számlát, meg hogy mennyit adózik belőle. csak normálisan csinálja meg. eleget tanult, hogy ilyen elismer fogorvos lett. Nemhiába ismerik ennyien. ő is a 0-ról kezdte, nem volt "betegköre" gondolom egyből egyetem után. csak mivel nagyon jól dolgozik, kialakult. szerintem a 30km-es körzetében elég sokan ismerik.
Hát a párom fogorvosi asszisztens. Többet keresett még akkor, amikor önkormányzati volt a rendelő. Mióta maszekok, azóta 13. havi: lófsz, kafetéria: lófsz, ha délutánosak, akkor néha jó későig bent vannak.
A doki meg habzsidőzsi, örökké utazgat és új Audival jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!