Létezik olyan, hogy valós otthoni munka? És ha van akkor hol lehet olyat találni?
Figyelt kérdés
Nekem megfelelne az internetes munka is de csak olyan klikkelős szarok vannak ahol reklámokat kell nézegetni ezek valahogy nem váltak be és nem is hozott pénzt!Nekem valós otthoni munka ami megfelelne!Akár írjon valaki privátba is!Köszönöm2015. márc. 28. 09:45
1/7 anonim válasza:
Ha van hozzá szakértelmed, vagy fantáziád/ötleted, rálátásod egy dologra akkor van.
szakértelem: programozás, fordítás, gépírás, egyéb tudás amit el tudsz adni.
fantázia/ötlet: amit mással leprogramoztatsz X forintért, majd eladod. Pl hasznosabb fb klón, vagy más már meglévő ötlet továbbfejlesztése, egyszerűsítése, jobbá tétele.
rálátás:otthonápolás, fogyás, testépítés, stb amiben hasznos és egyedi tartalmat tudsz szolgáltatni blog formájában, ami érdekli, segíti az embereket.
Kattintgatós baromsággal 5-8 évvel ezelőtt lehetett keresni, de akkor is az oldalgazda kereste vele a legtöbbet. Ma má értelmetlen!
2/7 A kérdező kommentje:
Annyi ilyen kamu szarság van fent na meg amik előre kérnek lóvét!Az meg eleve felejtős!
2015. márc. 28. 10:01
3/7 anonim válasza:
De mihez értesz? Otthoni munka az nem egy szakma. Az csak egy helyszín...
4/7 anonim válasza:
Nem azért mondom, de ha te nem tudsz felmutatni semmi tudást, akkor munkád sem lesz.
5/7 anonim válasza:
Kamerán pinamutogatás. Az fizet. A többi átverés, vagy lehúzás vagy a kettő kombinációja. Ne gondold hogy valaki fizet azért hogy kattingass reklámokra. Pláne nem európai szinten. Hiszen akkor ázsiában mindenki ezt csinálná.
6/7 anonim válasza:
Sokféle munkát lehet otthonról végezni. Feltéve, hogy van eladható szakértelmed.
7/7 anonim válasza:
Én egyébként otthonról dolgozom, nem olyan jó móka, mint hiszed. Tény, hogy én osztom be az időmet, de sokkal többet dolgozom, mintha bejárnék valahova. A következő cikk viszonylag jól leírja a helyzetet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!