Hidd kérdése:
Ácsoknak van munkájuk egész áprilistol-szeptemberig? Ismerösöm monta nehéz bekerülni szeretek a szabadbaleni ha jó az idö meg szeretek magasban lenni onann jöt az ács jó voltam matekból suliban.
Figyelt kérdés
"Álltalában" hánytól hányig dolgoznak hány napot egy héten2015. márc. 22. 21:06
1/2 anonim válasza:
En is jelentkeztem acsnak de nagyon nehez mert nem jelentkeznek elegen. A megyében nem is indítanak acs szakmát. :(
2/2 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz, de Kecskeméten folyamatosan van Ács képzés - ami el is indul - meg még a Tetőfedő képzést is el tudod ott végezni. Ha érdekel a suli neve írj egy privát üzenetet. Ha megvan a szakmád és ügyes vagy benne akkor sokat lehet keresni. Ha saját vállalkozásban csinálod akkor csak tőled függ hány órát dolgozol. Ha alkalmazott vagy akkor nyilván meg van szabva de a kereseti lehetőség is kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!