Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » ÍÁllásinterjú, fontos kérdés?

ÍÁllásinterjú, fontos kérdés?

Figyelt kérdés
Érettségivel rendelkezem,és unokatestvérem elhívott egy állásinterjúra(mellesleg ez lesz az 1. interjúm) az Aegon-hoz,mit tegyek hogy ne úgy tűnjön hogy csak az unokatesóm tud kezdeményezni a felvételin,érdekelne személyes tapasztralat is,hogy mire számítsak ott az interjún, mit ne tegyek mit tegyek... 2 éve végeztem a gimivel,itthon manikűröztem(persze végzettség nélkül) :D segítsetek kérlek
2010. febr. 16. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a rokonok nem segítettek soha munka ügyben, sőt, úgyhogy ilyenre nincs ötletem.
2010. febr. 16. 21:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen cégeket ismerve, gondolm kérdezgetnek, hogy mit tudsz a biztosításokról, milyen munkaidőben tudnád a munkáőt végezni, emnnyi keresetet remélsz stb. Szerintem most már jobban megnézik, kit vesznek fel, mert régen túl könnyű volt náluk kamuszerződésekkel a jutalékból megélni.
2010. febr. 16. 23:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Az nyilvánvaló lesz az interjúztató számára, hogy fogalmad sincs a biztosításokról, hacsak meg nem tanulod az alapokat az interjúig (legalább a típusokat, pl kockázati élet, befektetés alapú élet, casco, kötelező, lakásbiztosítás, utazási, ezeket sokan ismerik).

Amire tehát építeni tudsz, hogy hosszú távú elkötelezettségről beszélsz nekik: nem vagy túlképzett, nem fogod otthagyni őket, hűséges leszel. Szerintem a biztosítóktól sokan hamar lelépnek, ha elhiszik, hogy te nem fogsz, az egy jó pont.

A másik: arra hegyezd ki a dolgot, hogy mikor kinek mit adtál már el. Manikürözést, vagy bármit. Merthogy eladni fogsz főleg.

2010. febr. 17. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!