Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehetek profi League of...

Lehetek profi League of Legends játékos? Valaki fizetne ha jól játszok?

Figyelt kérdés

Már elég jól játszok lol ban. Ha valaki fizetne indulhatnák versenyen és nyernénk pénzt.

Havi 150-200 ezer lenne a kezdő és ha nyerek lehet bónusz is.

Amit nyújtok:

-profi játékos mentalitás

-top os játékos

-monotonita tűrés

-erős koncentráció

-ügyesség, refelxek,

-magas inteligencia

Amit elvárok:

-Rendes fizetés

-támogatás amikor megyek versenyre

-komoly partner

Akinek van kedve belevágni és sikeres híres lenni az írjon.

Tudom hülyén hangzik az egész de én komolyan gondolom.

2015. márc. 22. 14:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Magyarországon ez biztos nem fog megvalósulni, mert itt nincs nagy keletje az esportnak és szerintem egy jó ideig nem is lesz. Gondolkozz azon hogy ezeket a képességeket hol tudod máshol hasznosítani!
2015. márc. 23. 07:11
 12/20 anonim válasza:
ember te megőrultél
2015. márc. 24. 13:38
 13/20 anonim válasza:
evvel a logikával egy bronzos is lehet lcs player ekek után feltételezem az inteligenciád és a korod is alacsony
2015. márc. 24. 13:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Mennyi a haszna annak, aki szponzorálna? Mert azt jól leírtad, hogy te miért járnál jól, de én ebben nem látom a befektetési lehetőséget, nem győztél meg kicsit sem. Tegyük fel, hogy kapsz havi X összeget, hogy mehess versenyezni és nyerj, de ha nem nyersz, akkor visszafizeted?
2015. márc. 24. 17:52
 15/20 anonim válasza:

Szia! Szerintem az ötlet nem rossz, ettől függetlenül valamit nem értek.

Te azt írtad silveres vagy, megfordul a fejemben, hogyha olyan jól játszol mint írtad, akkor miért nem vagy legalább diamondban?

Tegyük fel, hogy személyedzőt keresek például testépítés szempontjából, nyilván annak a munkáját keresem, akin látom, hogy elérte céljait (tehát mondjuk olyan izma/teste van, amilyet én szeretnék). Ez lolban is így van, például én Gold V-ben voltam, te silveres vagy. Felmerül bennem a kérdés, hogyha én magasabb divizóban vagyok, te hogy tanítasz meg engem játszani? Vagy esetleg miért vagy silverben?

Remélem érted, mit szeretnék ezzel mondani.

2016. jún. 4. 10:49
 16/20 anonim válasza:

#15:

Vagy ha esetleg nem is, mint edző, hanem mint partner vagy a kérdésem ugyanígy adott.

1. Miért fizetnék én neked, ha én is jól játszom?

2. Miért vagy silverben, ha profi vagy?

Egyébként ha csak topon vagy profi, nem vagy profi.

2016. jún. 4. 10:54
 17/20 anonim válasza:

Silverrel esélytelen. Én is keresek pénz az esportból, de gondolom ha sílver vagy akkor:

1. Közel sem vagy profi

2. A lolt nem ismered mechanikailag annyira hogy egy minimum diamond szintet Tarts.

3. 150-200? ennyiért egy challenger játékos is elvállalja

Hidd el van tapasztalatom benne. Ha ezt szeretnéd csinálni ne add fel és ne rögtön a közepébe vágj bele pl. kezdj egy kisebb csapattal eslen, majd ha van eredmény akkor kezdjetek kisebb szponzorokkal és így tovább.

2017. ápr. 9. 22:40
 18/20 anonim válasza:
Jézusom de ostoba vagy xddd
2018. febr. 12. 12:05
 19/20 anonim válasza:
Indulhatnák...ezt egy inteLLigens ember tudja helyesen ragozni.
2019. ápr. 7. 03:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Nice necro autista...
2019. ápr. 8. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!