Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen céget érne meg alapítani?

Milyen céget érne meg alapítani?

Figyelt kérdés
16 éves leszek. Tanulni nem igen szeretek viszont könnyen tanulok meg szerencsére a családban kapcsolatok vannak. Milyen vállalkozást/céget érné meg csinálni amiben persze bőven van pènz. Inkább milyet érné meg csinálni egy 10 év múlva? Akár kivinni külföldre
2015. márc. 22. 10:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Van-e alvilagi ismeros, avagy nincs..?
2015. márc. 22. 10:26
 2/14 A kérdező kommentje:
Ez most milyen kérdés? Én cégről beszéltem. Ismerősöm van de nem "alvilàgi" vagy miről beszélsz. De ahhoz hogy egy jól menő cégem legyen minek is kéne?
2015. márc. 22. 10:34
 3/14 A kérdező kommentje:
Mármint ismerős alatt azt értem hogy családban van.
2015. márc. 22. 10:36
 4/14 A kérdező kommentje:
Mármint ismerős alatt azt értem hogy családban van
2015. márc. 22. 10:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez a magyar közvélemény, hogy csak illegálisan vagy politikus ismerőssel lehet sikerre vinni egy céget. Ne aggódj annyira azért nem rossz a helyzet, csak sokan szeretik azt hinni, hogy nincs más kiút az alkalmazotti létből, hogy ezzel nyugtassák meg magukat a tehetetlenségükről.
2015. márc. 22. 11:59
 6/14 anonim ***** válasza:

"Ez a magyar közvélemény, hogy csak illegálisan vagy politikus ismerőssel lehet sikerre vinni egy céget."

Nem, en a masik urgere probaltam celozni, aki az elmult par napban ketorankent megkerdezi, hogy hogyan gazdagodhat meg ha vannak alvilagi ismerosei.

2015. márc. 22. 12:01
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem sűrűn nézem az oldalt úgyhogy nem tudom ki miket kérdez. Csak rájövök sűrűn, hogy én sikeres akarok lenni és a kitartásom, motivációm mindenhez megvan szerencsére. Az a baj, hogy ebben az országban tényleg nem egyszerű sikeresnek lenni legalább nyelvtudás nélkül illetve politikus ismerős nèlkül (pl.: Orbàn ismerőse pàr éve tanyán élt most meg luxuslakásokat építtet és gondolom ez a lehetőség nem a véletlen miatt van).

Szóval az a lènyeg, hogy ha belegondolok a jövőmbe nem jut eszembe semmi lehetőség amiben tènyleg van pénz és elkeserít, hogy lassan 16 leszek de semmi ötlet a sikerhez, amikor érzem, hogy nekem annak kell lennem. Ezért gondolkozok a cégalapításon, de ebben sem látok semmilyen ágat amiből a legtöbb profitot lehet kihozni.

Iskolai végzettség meg semmit nem jelent mert nagyon sok milliomos/dollármilliomosnak még érettségijük sincs.

2015. márc. 22. 12:32
 8/14 anonim ***** válasza:
10 év múlva orvoshiány lesz, vagyis orvosnak érdemes most tanulni. Aztán lehet mondani, hogy havi 5kilóért itthon maradsz, ah nem akkor meg gyógyítson aki akar!
2015. márc. 22. 13:41
 9/14 A kérdező kommentje:
Èn cèget akarok, de írtam is hogy tanulni nem igen fogok. Cèghez nem is szükséges iskolai végzettség.
2015. márc. 22. 13:55
 10/14 anonim ***** válasza:

Menthetetlen nyomorék vagy, de talán csinálhatsz egy olyan céget, aki a hozzád hasonlókat palizza be :)

Sok sikert!

2015. márc. 22. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!