Milyen céget érne meg alapítani?
"Ez a magyar közvélemény, hogy csak illegálisan vagy politikus ismerőssel lehet sikerre vinni egy céget."
Nem, en a masik urgere probaltam celozni, aki az elmult par napban ketorankent megkerdezi, hogy hogyan gazdagodhat meg ha vannak alvilagi ismerosei.
Nem sűrűn nézem az oldalt úgyhogy nem tudom ki miket kérdez. Csak rájövök sűrűn, hogy én sikeres akarok lenni és a kitartásom, motivációm mindenhez megvan szerencsére. Az a baj, hogy ebben az országban tényleg nem egyszerű sikeresnek lenni legalább nyelvtudás nélkül illetve politikus ismerős nèlkül (pl.: Orbàn ismerőse pàr éve tanyán élt most meg luxuslakásokat építtet és gondolom ez a lehetőség nem a véletlen miatt van).
Szóval az a lènyeg, hogy ha belegondolok a jövőmbe nem jut eszembe semmi lehetőség amiben tènyleg van pénz és elkeserít, hogy lassan 16 leszek de semmi ötlet a sikerhez, amikor érzem, hogy nekem annak kell lennem. Ezért gondolkozok a cégalapításon, de ebben sem látok semmilyen ágat amiből a legtöbb profitot lehet kihozni.
Iskolai végzettség meg semmit nem jelent mert nagyon sok milliomos/dollármilliomosnak még érettségijük sincs.
Menthetetlen nyomorék vagy, de talán csinálhatsz egy olyan céget, aki a hozzád hasonlókat palizza be :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!