Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Profi fitness edzőként mennyi...

Profi fitness edzőként mennyi esélyem lenne munkát találni Amerikában (Florida)?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy Amerikába nagyon nehéz zöldkártyát kapni, pont ezért tettem fel ide a kérdést. 17 éves lány vagyok, nagyszerű testi adottságokkal áldott meg az ég. Régebben kondiztam, de pénz hiány miatt abba kellett hagynom, pedig nagyon szerettem. Ha szépen kigyúrom magam, érettségi után szerzek egy edzői szakmát, van esélyem munkát találni Floridában, ha egészen kivételes "tehetség" vagyok (pl versenyeket nyertem, stb) a szakmámban?

2015. márc. 21. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Van, de előbb diplomázz le, és ne valami gagyi tanfolyamot válassz, és nagyon jól kell tudnod angolul, és tényleg nemzetközi versenyeket nyerned.

Edző annyi van, mint égen a csillag.

2015. márc. 21. 22:58
 2/4 anonim ***** válasza:
47%
Ha nagyon jó vagy. Azonban lehet lebabázol, és éled az amerikai feleségek életét. :)
2015. márc. 21. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni de ez a szakma nagyon telített itt kint. Szinte minden sarkon van. Ahová én járok többen is dolgoznak fitness edzőként, és egyik sem full time munkában, hanem csak part time. Megélni nem nagyon lehet belőle.
2015. márc. 22. 01:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. márc. 22. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!