Van aki netes kattingatós munkával foglalkozik? Tudna felvilágosítást adni pár kérdésemre?
Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 14:33
1/10 anonim válasza:
Mit értesz "netes kattintgatós" munka alatt?
2/10 anonim válasza:
centeket keresel vele, nem fogsz belőle megélni.
4/10 anonim válasza:
Két éve élek ebből, ha akarod segítek privátban.
De egy jótanács: ne hallgass azokra, akik lebeszélnének, csak légy kitartó!
5/10 anonim válasza:
Tudtommal az egyetlen "netes kattintgatós" munka, amiből meg lehet élni, az a Poker, de feltételezem, hogy a kérdező nem arra gondolt. A "2 éve ebből élek, beszéljük meg privátban" válaszokat meg már vártam, hamarosan bekapcsolódnak a Forex trader barátaink, a pyramid scheme milliomosok, meg a "havi $50000-et keresek ezzel az egyszerű módszerrel" scammerek és bezáródik a kör. :D
6/10 anonim válasza:
Én írtam neki, hogy 2 éve ebből élek, és nem azért írtam, hogy hasznom legyen belőle, amit írnék, egyszerűen csak segítettem volna. Én úgy állok az emberekhez, ahogy nekem is bizonyára jól esnek, ha másik is így állnának hozzám. Nem akarok senkit meggyőzni, magam alá szervezni, meg házalni a saját portfóliómmal, ő kérdezett erről, én pedig felajánlottam a segítségemet.
7/10 anonim válasza:
Nagyon jó marketinges szöveg utolsó, tényleg majdnem hihető!
8/10 anonim válasza:
Nem értem, miért fáj ez neked. Ő kiírt egy kérdést, hogy valakitől kérdezhet-e erről, én pedig felajánlottam neki, hogy én szívesen válaszolok. Eleve, ha téged ez nem érdekel, minek írsz ilyen kérdéshez? Próbáld meg elfogadni, hogy nem mindenki ugyanazon a véleményen van mint te.
9/10 A kérdező kommentje:
Mielőtt egymásnak esnétek, létezik ilyen, és azt is tudom hogy oldalanként pár centről van szó.ha jól emlékszem reklám oldalakat kell nézegeti. Pontosan ilyent keresek. nem akarnék én meggazdagodni ebből, van normális munkám, kiegészítésre gondoltam.
2015. márc. 24. 13:41
10/10 A kérdező kommentje:
Írtam privátban, majd várom a választ. Köszönöm előre is ;)
2015. márc. 24. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!