Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A gyógyszerész az egy megbecsü...

A gyógyszerész az egy megbecsült szakma ugye?

Figyelt kérdés

2015. márc. 19. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Valamikor az volt! (Valahol még most is az). Az emberek leboltosoznak minket! A postán a boltban csendben kivárják a sorukat a patikában meg hőzöngenek. Pedig mi nem cukrot meg sót árulunk! Több olyan sztorit is hallottam már hogy szembeköpték a gyógyszerészt. Jah ezt a postáskisasszonnyal nem csinálják meg.

Ami igaz: nagyon átjárta a marketing a gyógyszerészetet. én azt hittem majd milyen jó leszek, hogy mindig a tudásomnak megfelelően a legjobbat fogom ajánlani a betegnek. Hát ez nem egészen így van.

Sokszor az orvos is lenéz minket, pedig együtt kellene működnünk. (nem beszélve arról hogy nem egyszer javít ki az ember mondjuk egy gyerek szirupon adagolási hibát khm).

Nyilván függ attól is hogy az ember milyen szakember, mert van olyan aki fennhordja az orrát hogy ő a nagy DRGyógyszerész közben meg egy ügyesebb asszisztens jobban elvezeti a patikát! Nekem volt olyan, hogy érezhetően megbízott bennem a beteg hallgatott a tanácsomra, visszajött "jaj de jó hogy tetszett mondani"...

nem sokat dolgoztam patikában, de tapasztaltam hideget meleget! néha azért hiányzik mert vannak olyan hálás/rendes betegek akik miatt megéri...

2015. márc. 19. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Nem.
2015. márc. 19. 15:38
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Hát nem mindegy, hogy a sarki patikában adod ki a 72 órás tablettát, vagy mondjuk a Novartisnál tesztelsz...
2015. márc. 19. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Mivel megkapták a dr-t mint szamár a fülét így ezek szerint az.
2015. márc. 19. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem az.
2015. márc. 20. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!