Megtennétek avagy sem?
Adott egy kis kaliberű cég, adott vagyok én, mint munkavállaló. 4 hónapig voltam az alkalmazásukban, de mivel nem tudtak tovább munkát biztosítani, így átkerültem egy hozzájuk (is) kapcsolódó céghez, ahol most vagyok.
Amíg az excég foglalkoztatott, kaptam meghívást egy színházi darabra most márciusra az összes kollégával egyetemben, aki ehhez a céghez tartozott akkor épp. Ám ma jött az e-mail, hogy munkaviszonyom megszűnése miatt nem mehetek (ami megjegyzem nem gáz, mert úgyis melózom, tehát ez nem szempont. A kérdés itt kezdődik. Írjak nekik egy "kedves" válaszlevelet, ami visszafogott mégis leb*szós, vagy hagyjam az egészet?
Köszi.
Én sem.
Egy részről mert minek, más részről még jól jöhet később a kapcsolat.
Harmad részről pedig tök érthető, hogy a béren kívüli juttatás a dolgozóknak jár, nem az ex dolgozóknak. Gondolom csapatépítő tréningre sem hívnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!