Mit csinál egy üzemi HR-es munkatárs a gyakorlatban?
Figyelt kérdés
Ebédszállító cég keres termelő egységébe üzemi Hr-es munkatársakat termelő egységébe, váltó műszak (éjszaka-nappal).
FŐBB FELADATOK
új dolgozók munkahelyi integrációjának segítése
próbaidős dolgozók folyamatos figyelemmel kísérése
közös munka a termelésvezetőkkel
teljesítmény-értékelés
képzések, oktatások bonyolítása
adminisztrációs feladatok
Valóban ezek a feladatok, vagy beállítanak ételeket pakolni meg konyhai kisegítőnek?
2015. márc. 17. 01:30
1/2 anonim válasza:
azért üzemi mert ott vagy közöttük.
úgy értékeled őket, stb.
Gondolom nem esik le a karikagyűrű az ujjadról ha kicsit kevergetni kell a leveseskondért amíg Marika néni megreggelizik.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem azt kérdeztem, hogy leesik-e a karikagyűrű az ujjamról vagy sem! Szeretem ezt a sok jóindulatú embert. Nem tudom miért kell oktatni, ha normálisan kérdezek és egy szóval sem írtam sehol, hogy nem csinálnám meg, csak egy kérdés volt!
2015. márc. 19. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!