Milyen esélyekkel indulok a munka területén?
20 éves leszek májusban.
2016ra már meg lesz a logisztikai ügyintézőn felül a nemzetközi szállitmányozó (OKJ) képzésem. Társalgási szinten beszélem az angolt.
Nincs diplomám. Anyagi hátterem nem rossz. Illetve 2016ra már fél éves szakmai tapasztalatom lesz, mert jelenleg Beszerzesi asszisztenskent dolgozom.
Színtévesztő vagyok es vannB jogsim.
Szerintetek mire szamithatok?
-kereset
-elhelyezkedes stb
de nem írtad le mit akarsz. Ez a nemzetközi szállítmányozói gondolom a GKI nem? Akkor most kamionos akarsz lenni?
Meg ha van jogsid akkor gondolom nem para a színtévesztésed.
Ha futár vagy ilyesmi akarsz lenni, akkor én is ebben a helyzetben vagyok, csak nekem semmi tapasztalatom nincs, és tapasztalat nélkül nem nagyon akarnak szóba állni velem a cégek.
hát én itthonról azt tudom nyilatkozni, ami itt a városomban folyik. Kisváros, és itt kapcsolatokkal lehet bekerülni olyan helyekre ahova akarsz menni. Szóval ha nincs valami ismerősöd akkor marad a lutri. Ellenben Angliában megintcsak tapasztalat alapján egész könnyen lehet ilyen állásokat kapni. Ezt is tapasztalat alapján mondom, Londonban dolgoztam, és voltam olyat talpraesett hogy megkapjak jó állásokat 1-2 hónap alatt amiért más éveket dolgozik.
Kicsiben kell elkezdeni, és ha van ambíciód és nem vagy beszari akkor akármit elérhetsz.pl kezded raktárban pakolóként, és onnan mész szépen feljebb.
Mondjuk az OKJ-val nem csak kint de még itthon is kitörölheted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!