Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol keressek munkáT,?

Hol keressek munkáT,?

Figyelt kérdés
Sajnos , nincs még szakmám 22 éves vagyok, se jogsim nincs rá pénzem suüleim nem támogatnak, se nyelvtudásom csak egy érettségim. Akaorok szakmát de a autszerelő tanfolyam nem olcsó se a cnc forgácsoló,, ami ingyenes állmilag támogatott azokkal pedig nem lehet elhelyezkedni. Így tehát mi lenne a megoldás? jelenleg nem vagyok bejelentve , feketén dolgozok, nehéz fizikai munkát, egészségkárosító is, és 12 órára kapok 6990 forintot. Ebből kell fizetnem a tbt, bérletet, kaját, és nem tudok tanfolyamra gyűjteni. ÉS már jobb munkahelyekre mindenhova elvárás, a b kategóriás jogosítvány angol nyelvtudás stb..
2015. márc. 12. 23:05
 1/2 anonim válasza:
hol laksz? en 800ft-s oraberbe szoktam nyomni es nem olyan megeröltetö simän ki lehet birni! ha nem tul messze laksz meg lehet tudok is munkat neked
2015. márc. 12. 23:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Pesten lakom. 800 forintos órabér az jobb mint amiben én vagyok 590-ért.. Ha tudsz megköszönném, .
2015. márc. 12. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!