Megaláztak egy állásinterjún, ezért mehetek bíróságra?
A terület legyen mindegy, a lényeg: Voltam egy állásinterjún, ahol pl. a korom miatt megalázó módon viselkedtek velem. "Miért vennénk fel magát? Ennyi idősen hogyhogy nincs gyakorlata? Ezzel a nagy arccal menjen el pókerezni" és hasonlók. Készült hangfelvétel is az egészről.
30/F
-Miért csinálok felvételt? Hogy tanuljak az esetleges hibákból
-Miért nincs még gyakorlatom? Vállalkoztam (kicsit más területen) eddig apámmal, életemben nem voltam még alkalmazott
A végén ebből robotolás lesz gyárban szalag mellett 3 műszakban. :/
az nem baj, ha mást csináltál, azért kérdezik meg, hogy ezt elmondhasd.
egyébként meg a gyári munka nem szégyen, és nem a legalja, sőt nem is csak minimálbért lehet érte kapni.
a párom legkisebb nettója is 240, egy gyárban.
ismerős januárban helyezkedett el egy fémipari gyárbanm, 120 körül kézhez kap, + cafeteria, + bérlet.
<< életemben nem voltam még alkalmazott >>
Aha, akkor már minden világos.
Apuci Kedvence, mostantól isten hozott a valóságban, ahol bizony nem beszélhetsz, viselkedhetsz úgy ahogy akarsz, hanem oda kell figyelni a többiek érzéseire, ahogy mindenki másnak is.
Ha ez neked olyan "megalázó", hát, szrr ügy.
Sántít a történet.
Vagy csak belefutottál egy stresszinterjúba.
Vagy tényleg egy kiállhatatlan apuci pici fiacskája vagy.
Na, ide süss :-)
Kb. 10 éve egy pénzintézetnél voltam állásinterjún és a teljes hálózat igazgatója is épp ott volt, valahogy épp odakerült, pedig nem abban a városban volt a székhelye.
Bekapcsolódott az interjúba: /szó szerint idézem a hozzám vágott kérdéseket:
- "Mit akarsz itt? Minek gyüttél ide?"
- "Mondjál hát valamit magadról?"
Kollégának odaszól, amikor az csitítja: "Hát valami f@*t csak tud mondani magáról..."
Na, szóval így indult az interjú....
# 16
Ez a sztori még a kérdező történeténél is jobban sántít... :)
Hát kedves kommentelő társam ez bizony így volt, semmi érdekem, hogy itt valótlan történeteket osszak meg.
Megjegyzem, hogy végül több mint egy évet dolgoztam ott. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!