Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megaláztak egy állásinterjún,...

Megaláztak egy állásinterjún, ezért mehetek bíróságra?

Figyelt kérdés

A terület legyen mindegy, a lényeg: Voltam egy állásinterjún, ahol pl. a korom miatt megalázó módon viselkedtek velem. "Miért vennénk fel magát? Ennyi idősen hogyhogy nincs gyakorlata? Ezzel a nagy arccal menjen el pókerezni" és hasonlók. Készült hangfelvétel is az egészről.

30/F

2015. márc. 4. 07:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

-Miért csinálok felvételt? Hogy tanuljak az esetleges hibákból

-Miért nincs még gyakorlatom? Vállalkoztam (kicsit más területen) eddig apámmal, életemben nem voltam még alkalmazott

A végén ebből robotolás lesz gyárban szalag mellett 3 műszakban. :/

2015. márc. 4. 10:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

az nem baj, ha mást csináltál, azért kérdezik meg, hogy ezt elmondhasd.

egyébként meg a gyári munka nem szégyen, és nem a legalja, sőt nem is csak minimálbért lehet érte kapni.

a párom legkisebb nettója is 240, egy gyárban.

ismerős januárban helyezkedett el egy fémipari gyárbanm, 120 körül kézhez kap, + cafeteria, + bérlet.

2015. márc. 4. 10:41
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Nem mindegy a terület. Ha olyan helyre felvételiztél, ahol kapcsolatban állhatsz ügyfelekkel, akkor szoktak szívatni az interjún, hogy teszteljék, hogy viselkedsz ilyen szituációkban. Egyébként meg az is lehet, hogy az első két kérdés teljesen normális volt, pl arra, hogy miért nincs gyakorlatod nem értem miért nem tudtad elmondani, hogy vállalkoztál.. és olyan arrogánsan válaszoltál, hogy ők is kiakadtak.
2015. márc. 4. 12:05
 14/19 anonim ***** válasza:
52%

<< életemben nem voltam még alkalmazott >>

Aha, akkor már minden világos.

Apuci Kedvence, mostantól isten hozott a valóságban, ahol bizony nem beszélhetsz, viselkedhetsz úgy ahogy akarsz, hanem oda kell figyelni a többiek érzéseire, ahogy mindenki másnak is.

Ha ez neked olyan "megalázó", hát, szrr ügy.

2015. márc. 4. 12:38
 15/19 anonim ***** válasza:
35%

Sántít a történet.

Vagy csak belefutottál egy stresszinterjúba.

Vagy tényleg egy kiállhatatlan apuci pici fiacskája vagy.

2015. márc. 4. 12:47
 16/19 anonim ***** válasza:
70%

Na, ide süss :-)

Kb. 10 éve egy pénzintézetnél voltam állásinterjún és a teljes hálózat igazgatója is épp ott volt, valahogy épp odakerült, pedig nem abban a városban volt a székhelye.

Bekapcsolódott az interjúba: /szó szerint idézem a hozzám vágott kérdéseket:

- "Mit akarsz itt? Minek gyüttél ide?"

- "Mondjál hát valamit magadról?"

Kollégának odaszól, amikor az csitítja: "Hát valami f@*t csak tud mondani magáról..."

Na, szóval így indult az interjú....

2015. márc. 4. 12:57
 17/19 anonim ***** válasza:
51%

# 16

Ez a sztori még a kérdező történeténél is jobban sántít... :)

2015. márc. 4. 13:45
 18/19 anonim ***** válasza:
56%

Hát kedves kommentelő társam ez bizony így volt, semmi érdekem, hogy itt valótlan történeteket osszak meg.

Megjegyzem, hogy végül több mint egy évet dolgoztam ott. :-)

2015. márc. 4. 13:56
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam olyan interjún, ahol a tulajdonos személyesen interjúvolt, pedig nem ő szokott. Ráadásul nem is szokott olyat csinálni és úgy felcseszte az előttem lévő öt ember, hogy így indított, hogy "Na mongyad akkor!" Mondjuk engem 5 perc beszélgetés után fel is vett, utána színét se láttam többet, de tényleg vannak ilyen gyökerek.
2015. márc. 4. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!