Úgy értve nem született gazdag családba, mégis nagyon jól viszi meg bőven van pénze, de egy sem mondja el miből él.
Nem látom reggeltől estig robotolni egy melóhelyen sem, sőt jó autókkal járnak meg drága dolgokkal .
2015. márc. 2. 18:43
1/10 anonim válasza:
bűnözés, nyeremény, kölcsön. Ezek közül valamelyik.
2015. márc. 2. 18:47
2/10 anonim válasza:
Ez eleg osszetett dolog.Nem biztos hogy gazdagok, lehet csak gazdagnak latszanak.
A masik meg mi kozod van hozza, hogy mibol elnek?
Valamint, teljesen igaz a mondas, hogy aki aki dolgozik annak nincs ideje pénzt keresni!
2015. márc. 2. 18:53
3/10 anonim válasza:
Ha van hozzá eszed meg ismeretséged meg kellőképpen motivált vagy szépen meglehet élni, csak nem mindegyik embernek jön össze. Nekem is van ilyen ismerősöm, 20 éves és Porscheval jár meg mindig van pénze meg nagyon jól öltözködik, a hülye is látná, hogy van pénz dögivel, viszont nem látod te melózni/robotolni valakinél minimálbérért. A szüleit ismerem, középrétegbeli család.
Hogy miből él, ne kérdezd, fogalmam sincs, csak tippelni tudok.
2015. márc. 2. 18:53
4/10 A kérdező kommentje:
Értem, én is ilyen életre vágynék csak nem jön össze sehogy.
2015. márc. 2. 19:23
5/10 A kérdező kommentje:
lehet azért mert nem látok a falak mögé :(
2015. márc. 2. 19:23
6/10 anonim válasza:
"én is ilyen életre vágynék"
Tenyleg? :D
2015. márc. 2. 19:27
7/10 anonim válasza:
nem nehez gyorsan sok penzt csinalni. Sok a kapcsi ember egy pilotajatekkal szepen megszedheted magadat. Vagy az afacsalas vonatra is fel lehet ugrani. Lessz majd szep es jo eleted. Aztan miutan egyik hajnalban bekoszontek hozzad a TEK-esek, nem lessz mas dolog mint 8-12 evig szopni a legkemenyebb srac farkat a zarkaban:) Mindennek megvan az ara
2015. márc. 2. 20:04
8/10 A kérdező kommentje:
Én sosem bűnöznék, inkább éljek normálisan, nem gazdagon, minthogy sitten kössek ki.
2015. márc. 2. 20:22
9/10 anonim válasza:
A 20-as éveim elején vagyok, nő és látszólag én sem melózom, mégis nagyon magas az életszínvonalam. Érdekes ez a téma számomra. Az átlag magyar rögtön olyan hozzáállással van, hogy vagy apuci vette, vagy bűnöző, az én esetemben prostituált. :) Az esetek 60%-ban talán igaz is, de rengeteg a kivétel. Ma pl. 14 órát dolgoztam. Nem megterhelő fizikai munkáról van szó, hanem szellemiről, ami sokszor rosszabb. Az emberek csak azt látják, hogy utazom és élvezem az életet, de épp ez a lényeg benne, hogy a munkám miatt utazom és nem szórakozásból. Úgy gondolom, hogy minimum napi 10 óra munka mellett megérdemlem az AMG-t is, a luxusutazást is évente kétszer és az 5* hotelt is. Megdolgoztam mindenért, amim van eddig. Középosztálybeli családból származom, de nem maradok ott. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!