Melyiket választanátok: olyan munka, amit szerettek végezni, de kevesebb pénzért vagy olyan, amit nem annyira szerettek lényegesen több pénzért?
Figyelt kérdés
A kettő közötti különbség kb. 1 havi fizetés lenne...2015. márc. 2. 14:13
1/3 anonim válasza:
Én azt választanám, amit szeretek, mert hosszú távon megmérgez, ha olyan munkát végzünk, amit nem szeretünk. De könnyen beszélek, hiszen se gyerekem, se hitelem, semmi komoly kiadásom.
A kevesebb fizető munkahelyen van hosszú távú perspektíva? Mennyit keresnél 5 év múlva? Fejlődsz vele szakmailag?
2/3 anonim válasza:
én választottam, jóval kevesebb pénzért jobb munkakörülményeket
3/3 anonim válasza:
Ilyen helyzetbe kerültem én is, vagy maradok a jelenlegi helyemen ahol minimálbérért rengeteget dolgozom de szeretem, jó a társaság és közel van, vagy megyek szó szerint hülyékkel foglalkozni duplaennyiért. Mindenki mondja, hogy lépjek innen, több fizetés, diplomás munka, nagyobb megbecsültség - de szerintem minden nap gyomorideggel mennék - mondjuk állítólag hozzá lehet szokni. Hát nem tudom. A pénz jól jönne és az is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!