Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy rendszergazda - tanfolyami...

Egy rendszergazda - tanfolyami képesítéssel - milyen munkakörök tölthetőek be?

Figyelt kérdés

Ezeket a munkaköröket pl. Angliában is így nevezik meg, vagy más elnevezésekkel fordulnak elő?

Pl. azt tudom, hogy egy rendszergazda betölthet informatikai ügyfélszolgálati munkakört is, de ezt mondjuk ugyanígy nevezik Angliában is?

2015. márc. 2. 11:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nem szavaztalak le, de ha szeretnéd, akkor megteszem...

amúgy meg nem jártam ki semmilyen okj tanfolyamot, ennek ellenére ezt a hűdesokmindent én is tudom, mégis sokszor segítséget kell kérjek az IT tól a cégünknél...képzeld egyiküknek sem okj rendszergazda tanfolyama van

viszont ismerek pár embert, akit ugyanígy bepalizott a munkaügyi központ, egyik sem dolgozik rendszergazdaként, hacsak a betanított sori munka nem az

2015. márc. 2. 23:52
 12/15 anonim ***** válasza:
amúgy ennek ellenére sok sikert kívánok, majd írd meg, hogy sikerült elhelyezkedned
2015. márc. 2. 23:54
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ha még használni fogom addigra ezt az oldalt, akkor megírom. Amit nekem ajánlottak az két éves képzés, mindennap kb. 6 órában kell jelen lenni a képzésen, addig némi anyagi támogatást is kapok. Nem sokat, de a jelenlegi semminél több. Konkrétan nem a munkaügyi központ fogja tartani a képzés, hanem egy elég erősnek tűnő szakképző iskola, csak szerződésben állnak a munkaügyisekkel. Én nem félek attól, hogy a tudást amit nyújtanának ne lenne majd megfelelő. Az IT területei szerintem amúgy is olyan területek, amit kb. örökké kell tanulni/fejleszteni. Szerintem ezért lehetnek neked is kérdéseid. Ettől már inkább tartok kicsit én is egyébként. De még átgondolom, az biztos, hogy egy átképzésben muszáj lesz részt vennem. A munkaköröket azért is kérdeztem, hogy jobban rálássak arra, hogy mit ér egy rendszergazda.

43%os..., ne veszekedjetek, köszönöm a te válaszodat is, én felszavaztalak.

2015. márc. 3. 05:43
 14/15 anonim ***** válasza:

2 évet erre rászánni???? melyik képzés ez?

mi az alapszakmád? egyáltalán értesz most valamennyire a számítástechnikához?

2015. márc. 3. 21:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem tök mindegy mi az alapszakmám mikor átképzési programról van szó? Na, de látom te is sokat értesz a dologhoz. Különben nem kérdeztél volna ilyen kiakasztó kérdéseket.
2015. márc. 4. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!