Valaki tud olyan oldal (akat) t amivel lehet pénzt keresni?
Elég sok időt fektettem bele, hogy megtaláljam, milyen módokon lehet a neten pénzt keresni, és jól mondják az előttem szólók, szolgáltatás vagy termék nélkül a napi 4-5e Ft bevétel nem valóságszerű. Pontosabban nem tudsz instant módon ennyit keresni. Rengeteg befektetett idővel, energiával viszont akár többet is.
Több működő lehetőség is van, érdemes minél többet csinálni belőle, mert egyenként nem fizet sokat.
Ha értesz egy kicsit a számítógéphez, okos telefonokhoz, itt egy tesztelős munka: [link]
Ha van valamihez tehetséged, vagy van egy jó ötleted: [link]
Ha beszélsz nyelvet/nyelveket (bár azért van magyar meló is): [link]
Ha van weboldalad, és tudsz valami értékes tartalmat adni, link rövidítéssel is kereshetsz pénzt: adfly (ennek a linkjét nem engedi másolni a GyK)
Van több, valósan fizető kérdőívező cég. Ha küldesz mail címet, elküldöm a tájékoztatót és a meghívókat.
A Vatera, Jófogás, Aliexpress, stb. oldalak használata nem a klasszikus értelemben vett internetes munka, de meg lehet találni a módját, honnan vásárolj olcsón, és add el másik oldalon megfelelő haszonnal. Ebből konkrétan meg is lehet élni.
A megfelelő forrásokat persze neked kell megtalálnod. Viszont ha elkezded ezeket csinálni, tanulással, baromi sok idő és energia befektetéssel, kitartással, előbb-utóbb azt veszed majd észre, hogy egy kis vállalkozó vált belőled, és elkezdhetsz gondolkodni akár egy saját webshop nyitásán.. Na, én most épp itt tartok.
Remélem, adtam némi inspirációt!
Ilyen oldalak nincsenek. Ami van, az 100%-ban pénzlenyúlás, MLM-átverés vagy PTC kattingatós baromság. Nem véletlen hogy senki nem foglalkozik hivatásszerűen "interenetes pénzkereséssel", hacsak ő maga nem egy ilyen átverést üzemeltet.
Egy szó mint száz: ilyen nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!