Ebből hogy lehetett megélni 1993-ban?
Figyelt kérdés
1993-ban születtem és most nincs a közelbe anya hogy meg tudjam tőle kérdezni. :D 9000ft? Ez nekem annyira hihetetlen. Mennyibe került akkor egy kiló kenyér, egy üveg cola, egy doboz cigi? ja és átlagos 100m2-es ház vagy még annyi se annak mennyi volt a rezsije havonta? :D hogy lehetett ennyi pénzből megélni?
2015. febr. 28. 23:59
11/11 anonim válasza:
Tescoban ma is van 159Ft/kg fehér kenyér. 78 ezer forintbol 490 darabot lehet ma venni.
Szerintem sokkal jobban élünk ma mint akkoriban. Jóval magasabb átlagos színvonalon. Hány családban volt akkor telefon, mobiltelefon, kocsi, számítógép? és most? Naugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!