Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit dolgozhatnék? Minden...

Mit dolgozhatnék? Minden kérdés fontos

Figyelt kérdés

Milyen munkákra jelentkezhetnék,végezhetnék,ha csak érettségim van,nincs nyelvtudás,se jogsi,számítógépismeret se nagyon.Vagyis milyen számítógépes ismeret szükséges pontosan?Mihez elég az érettségi?

22/lány (tanultam szakmát,de nem sikerült elvégezni)

még valami.

Mit írhatnék motivációs levélbe?

2010. febr. 13. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Hú, ez így elég necces. A jelek szerint van géped és neted is. Legalább a számítógépes ismereteid fontos lenne bővíteni. Office használata főleg, illetve hogy interneten gyorsan tudj keresni. Legfontosabb a Word, Excel, net, Access, ilyen sorrendben. Ezeket pár nap alatt meg lehet tanulni és ezekkel már ilyen ügyintézői, titkárnői munkát kaphatnál. Egy sima érettségivel legfeljebb betanított jellegű munkákra tudnak felvenni.
2010. febr. 13. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, a motivációs levél szerintem nálad nem annyira fontos. Olyankor kell írni, ha valami miatt kimondottan egy adott cég tetszik meg, pl. ha gyógyszergyártó cégről van szó és te szívügyednek tekinted új, hatékonyabb gyógyszerek kifejlesztését, akkor ezt kell beleírni.
2010. febr. 13. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
A wordot Excelt és a netes dolgokat pár nap alatt meg lehet tanulni?:D szerintem fél év se elég rá...
2010. febr. 13. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy sima érettségi ma már nagyon kevés, én is azt javaslom, hogy tanulj még, egy tanfolyam, egy nyelv vagy akár a számítógépes gyakorlat sokat segítene.

Jelenleg képesítés nélküli munkákat tudsz végezni, pl adatrögzítés, polcfeltöltés, árusítás, kocsimosás, számtalan variáció van.

2010. febr. 13. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:
azt nem ertem, hogy ha 22 éves vagy, akkor 4 év telt el érettsegi ota. mi a pék csunyajat csinaltal az elmult 4 evben ?
2010. febr. 14. 19:44
 6/6 A kérdező kommentje:
tanultam szakmákat,egyiket sem tudtam elvégezni,kül.okok miatt.Tudom hülye vagyok meg minden,nem kell a fejemhez vágni,elég csalódás ez nekem így is,lett belőle elég bajom még mentálisan is.akik segítettek nekik köszönöm.
2010. febr. 15. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!