Miért nem hívnak be oda interjúra, ahova minden követelménynek megfelelek?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem gyakornoki állásra valahova, szóval azt se lehet mondani hogy csak kapcsolatokkal lehet bejutni ide. Épp tanulok a szakon ami szükséges a munkához és minden másnak is megfelelek. Az önéletrajzom elég profi lett szerintem. Napok óta jelentkeztem és nemtudom az okát miért nem keresnek. Sok gyakornokot vesznek fel elvileg.2015. febr. 25. 21:33
1/3 anonim válasza:
Melyik cég?
Csak úgy miheztartás végett, a mi cégünkhöz 2 éve 3,500 jelentkezés volt a 11 gyakornoki állásra. Közülük 500 legalább megfelelt volna az önéletrajz alapján...
2/3 anonim válasza:
A legtöbb jó helyen a gyakornokok jelentős része csókos!
3/3 anonim válasza:
Ez hülyeség, pont a jó helyen nem csókos a gyakornok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!