Postán mennyit keresnek?
Milyen munkakorben? Vezerigazgato, vagy iratkezelo? Kezbesito? Konyvelo? Sofor?
Legkozelebb probalj meg gondolkozni, mielott kerdezel, akkor is ha nehezedre esik...
Kézbesítők 80-90 nettó plusz a jatt ami 30 ezer simán van a családik, nyugdíjak kézbesítésével.
Postai irodában ülök is kb ugyanez a 80-90 csak nekik nincs borravaló.
Hát a posta csak a bőrt húzza le az emberről! Nincs arányba a fizetès és az elvárás. Engem helyettes kèzbesítőnek vettek fel. Közben ki derült jelentkező nem sok mert nem vállalják el ezt a körzetet. Én 91 ezer volt a bruttóm, olyan 61- 62 kaptam volna. A próba idő alatt beteg lettem ès másnap jött a levél hogy ki rugtak... Èrdekes!
Èn egy teljes falut kaptam, vad idegen helyen. A reklám újságok után semmi pluszt nem kapsz. A falut simán fel lehetett volna 2 rèszre osztani, de a posta spórol az embereken, ès az autón.
Ebben a faluban 1 kèzbesítő és egy postai dolgozó/ vezető van.
A nő 25 ève kèzbesítő. 73 ezret keres netto sajnáltam már. Tèlen nyáron, fagyba hóba mindig mennek ennyi pénzért....Szóval èrdekes cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!