Lehetek Francia Idegenlégiós?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 éves vagyok, középiskolás. Nem megy jól a tanulás, azt tervezem hogy ha befejeztem az iskolát vagy kirúgnak előtte elmegyek a légióba. Szemüveges vagyok, de azt előtte megműttetném. Viszont gerincferdülésem van, de sporttól izmos. Igazából az a kérdésem, hogy gerincferdüléssel és úgy egyébként mennyi esélyem lenne?2015. febr. 23. 19:49
1/4 anonim válasza:
Feküdj le aludni kisfiú, reggel iskola!
2/4 anonim válasza:
Persze, hogy lehetsz.
Én is francia idegenlégiós vagyok, és a múltkor mondta százados, hogy "Garcón, ahonnan te jössz, nincsenek amarra fiúk izmos gerincferdüléssel? Kellene pár legény ide".
Azóta ezen pörgök, honnan hajtok fel per srácot. Ha érdekel, írjál rám.
3/4 anonim válasza:
Amúgy meg eljössz Strasbourgba és elmondják, meg van pár információs iroda is egyéb városokban.
4/4 Legion Etrangere válasza:
Nem jó kérdés, a felvételedről francia katonaorvos dönt.
Az esély bekerülni 1:15 kb, gondolkozz a fejükkel.
Próba szerecse, itt senki nem fog tudni biztos választ adni, de ha meg se próbálod akkor bánni fogod később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!