Havi 260 nettó bért hogyan osztanátok be?
Pályakezdő vagyok, Jelenleg a szüleimmel élek. Eddig fel sem merült, hogy elköltözzek mert nem gondoltam volna, hogy ekkora fizetésem lesz. Ha ti most kezdenétek önálló életet, hogyan próbálnátok ezt beosztani?
/Egy 24/F biológus/
Szerintem sem ciki otthon lakni, pláne ha jó a viszony. Régen 3 generáció élt együtt sokszor, ma meg már a 2 is ciki?
Mamahotel hülye egy szó, miközben egyenlően oszlik meg a háztartási feladat apa, anya és nagyobb gyerek között.
A jó angol tudás nagyon fontos. És a biológia MSc se semmi: lehet, hogy semmit sem tudsz belőle használni, de azt mindenképpen bizonyítottad vele, hogy tudsz tanulni.
Szóval én nem csodálkozom az ajánlaton.
Maradj nyugodtan otthon, ha jól megvagytok a szüleiddel, egy rakat pénzt lehet vele spórolni. Kezdj el fizetni pár lakáskasszát, havi 50-100k között nyugodtan fizethetsz ilyesmire.
És a legfontosabb: eszedbe ne jusson autót venni. Idiotizmus, pénztemető, satöbbi. Havi 40-nel simán többe kerül, mint egy havi bérlet és nagyjából semmi funkciója azon kívül, hogy köpködheted a "buszozó prolikat".
Nagyjából ennyit keresek havonta, annyi különbséggel, hogy van saját lakásom, nagyon kényelmesen lehet élni belőle.
" Kezdj el fizetni pár lakáskasszát, havi 50-100k között nyugodtan fizethetsz ilyesmire."
Itt mire gondolsz? 20 ezret lehet fizetni csak egy személynek. Legalábbis ha tényleg lakás kasszárol beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!