Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havi 260 nettó bért hogyan...

Havi 260 nettó bért hogyan osztanátok be?

Figyelt kérdés

Pályakezdő vagyok, Jelenleg a szüleimmel élek. Eddig fel sem merült, hogy elköltözzek mert nem gondoltam volna, hogy ekkora fizetésem lesz. Ha ti most kezdenétek önálló életet, hogyan próbálnátok ezt beosztani?

/Egy 24/F biológus/

2015. febr. 23. 02:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
Maradj a mamahotelben és gyűjtsd a pénzt. Nagyon gyorsan összegyűlik ilyen jövedelemmel egyk kis lakásra való vidéken, de akár Budapesten is.
2015. febr. 23. 15:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem rossz, szakirányú végzettség és releváns szakmai gyakorlat nélkül megfogni egy 400 bruttós állást.
2015. febr. 23. 22:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Előzőhöz: Igen, gyakorlatilag az abszolut lehetetlen kategoria, mintha csak nem is ebből élne a kérdező, hanem valami teljesen illegálisból csak épp ezt találta ki :D:D csak viccelek, de tényleg hihetetlennek tűnik releváns tapasztalt nélkül, ráadásul beszerezőként, ami nem is egy oltári hiányszakma, 400 bruttot keresni
2015. febr. 24. 00:33
 14/19 anonim ***** válasza:
jóképű vagy? bocs, de valamilyen magyarázatot keresni kell erre a lehetetlen helyzetre :)
2015. febr. 24. 00:34
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem sem ciki otthon lakni, pláne ha jó a viszony. Régen 3 generáció élt együtt sokszor, ma meg már a 2 is ciki?

Mamahotel hülye egy szó, miközben egyenlően oszlik meg a háztartási feladat apa, anya és nagyobb gyerek között.

2015. febr. 24. 00:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam jóképűnek. Angolul jól tudok meg van egy msc biológus diplomám. Szerintem szimplán mázli vagy nem tudom.
2015. febr. 24. 00:44
 17/19 anonim ***** válasza:

A jó angol tudás nagyon fontos. És a biológia MSc se semmi: lehet, hogy semmit sem tudsz belőle használni, de azt mindenképpen bizonyítottad vele, hogy tudsz tanulni.

Szóval én nem csodálkozom az ajánlaton.

2015. febr. 24. 15:43
 18/19 anonim ***** válasza:

Maradj nyugodtan otthon, ha jól megvagytok a szüleiddel, egy rakat pénzt lehet vele spórolni. Kezdj el fizetni pár lakáskasszát, havi 50-100k között nyugodtan fizethetsz ilyesmire.

És a legfontosabb: eszedbe ne jusson autót venni. Idiotizmus, pénztemető, satöbbi. Havi 40-nel simán többe kerül, mint egy havi bérlet és nagyjából semmi funkciója azon kívül, hogy köpködheted a "buszozó prolikat".

Nagyjából ennyit keresek havonta, annyi különbséggel, hogy van saját lakásom, nagyon kényelmesen lehet élni belőle.

2015. febr. 28. 16:57
 19/19 anonim ***** válasza:

" Kezdj el fizetni pár lakáskasszát, havi 50-100k között nyugodtan fizethetsz ilyesmire."

Itt mire gondolsz? 20 ezret lehet fizetni csak egy személynek. Legalábbis ha tényleg lakás kasszárol beszélünk.

2015. márc. 1. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!