Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fél éve dolgozom közgazdászkén...

Fél éve dolgozom közgazdászként Bp-en 145 000 Ft-ot keresek juttatásokkal együtt.2 nyelven beszélek. Ez mennyire számít jónak/rossznak? Megérné munkahelyet váltani?

Figyelt kérdés

2015. febr. 22. 20:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Adótanácsadás/könyvelés. Azon gondolkodom,hogy talán egy multinál jobban fizetnek mint itt.
2015. febr. 22. 23:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Milyen szakon végeztél?

Na mert nagyon nem mindegy! Nálam nem közgazdász a turizmus-vendéglátás, HR, menedzsment és hasonló büfészakok. Ezeket ugyan közgazdásznak nevezik, de általában nem tudnak semmit. Ha pénzügy terén végeztél és dolgozol aktívan, és nem csak könyvelsz, akkor ez kevés.

2015. febr. 23. 00:20
 13/14 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem kevés. Én a közigazgatásban dolgozom ügyintézőként egy egyszerű középfokú okj-s képzésem van és havonta ha minden juttatást beleszámolok nettó 146 000 forintot keresek. (2 éve dolgozom, tehát nekem sincs túl nagy munkatapasztalatom.)

Ha lenne nyelvvizsgám akkor még azután is kapnék valamennyit pluszban.

2015. febr. 23. 08:14
 14/14 anonim ***** válasza:

"Adótanácsadás/könyvelés. Azon gondolkodom,hogy talán egy multinál jobban fizetnek mint itt."

Szinte mindenhol jobban fizetnek, szerintem kezdj el munkát keresni, tekintettel arra, hogy jelenleg van munkahelyed és nem sürgősen kell valamit találni, ha szerencséd van, ráakadhatsz valamire, ahol akár másfélszeresét fizetik.

2015. márc. 22. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!