Amikor jelentkeztek egy állásra le szoktátok menteni a hirdetés szövegét?
Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 16:53
1/5 anonim válasza:
nem, de minke is kellene el/lementeni?
3/5 anonim válasza:
Ahol dolgozok, ott csak megláttam a hirdetést, és jelentkeztem is egyből. Mikor később mondtam egy ismerősnek, milyen jó hirdetést találtam, akkor olvastam csak el a szövegét, meg lepődtem meg. :D
Végül felvettek ,de poén volt.
4/5 anonim válasza:
En mindig elmentettem, mert az interju elott elolvastam, igy tudtam, hogy mik lesznek a feladataim az adott munkakorben, ez alapjan gondoltam at, hogy miket szeretnek kerdezni az interjun.
Aki nem menti le, az hogyan keszul fel az interjura? Csak elmegy kukan, mert nem is emlekszik mar, hogy 2 hete mire jelentkezett?
5/5 anonim válasza:
Én azóta mentem le, mióta jelentkeztem egy olyan munkára, ahol a cég nem volt kiírva, aki hirdeti az állást. Felhívtak, hogy mehetek állásinterjúra, és mivel több állásra is jelentkeztem, utána kétségbeesetten kezdtem keresni, hogy itt mit is kerestek :D Vicces volt, de meglett. Azóta biztos, ami biztos alapon lementem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!