Volt már valakinek SAP vizsgája? Mesélne róla?
Ez engem is érdekelne,én most akarok menni tanfolyamra.
Te voltàl màr képzésen?
4 napja oktatnak, de nagyon ijesztő.
Alapvetően nem érzem magam butának az informatikában, de most eléggé el vagyok keseredve. Összetett és bonyolult.
Abban bízok,hogy idővel tisztul a kép és sikeres lesz a vizsga.
WOW,ugyes vagy.
Hogyan kerultel bele?
Munkahelyed?
Hogyan lehetne csatlakozni?
Ne add fel ez egy nagyon jo rendszer,rengeteg penz van benne,ha majd SAP tanàcsadó leszel.
Igen,most lett egy új munkahelyem, amelynek az első 3 hete SAP oktatással telik. A 3. hét végén pedig lesz egy vizsga.
Gyakorolni sajnos csak a képzésen tudok, hiszen nem egy itthon bármikor letölthető programról van szó. Kaptam egy elég tartalmas oktató-anyagot, de az én meglátásom szerint: ezt könyvből nem igazán lehet tanulni, sokkal inkább gyakorlatban rögzül.
Aham.
Vagolap.
A lenyeg,hogy sztem menj oda az oktatohoz es kerd,hogy tudd otthonrol is hasznalni a rendszert,hogy tudj gyakorolni,mert teged erdekel nagyon,meg nem erted de nagyon akarod SAP tanacsado akarsz lenni,ilyenek.
Ez nagy lehetoseg neked.Ha latja,hogy akarod akkor tutira fog segiteni neked.
Kétlem.
Azért lehet megfeszetegetem majd a témát.
Nem csoportos oktatásom van egyébként, egymagam vagyok és a "tanár".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!