Milyen munkákat tudnátok mondani nekem így? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szeretnék emberekkel foglalkozni, segíteni nekik, de ezt nem úgy értem, hogy call center meg értékesítés. Valamilyen szociális munkára gondoltam pl. élelmiszer osztás, hajléktalanoknak segítés, esetleg hr-hez hasonló dolgok, vagy ezekkel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása is, esetleg ugyan ezek, csak állatokkal.
Sajnos csak érettségim van, most fogok egy buddhista főiskolára jelentkezni.
Szóval tudnátok nekem ajánlani valamit ahová esetleg fel is vennének? Önkénteskedés sajnos nem jó, mert valami pénzt sajnos elengedhetetlen lenne, hogy keressek.
Tudom, hogy bonyolult kérdés, de ha valaki segít azt megköszönöm.
2015. febr. 10. 17:13
1/1 anonim válasza:
Hr, adminisztráció, ahogy írod. Lehetsz ápoló is. Szerzetes (bár buddhista szerzetes itthon nem tudom mennyire).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!