Szoktatok így állásra jelentkezni?
Én a másik oldalon állok, szóval hozzánk érkeznek be önéletrajzok, ha csak úgy e-mailben érkezik, úgy hogy éppen nem keresünk embert, na az nem sikeres.
Esetleg annyit megtehetsz, hogy előtte odatelefonálsz, elmondod ki vagy mi vagy, hogy hol találtál sikeres kis cégünkre ( hízelgő :) ), szívesen lennél a csapat tagja küldhetsz-e önéletrajzot. Ha leráznának, h nem keresnek senkit, akkor mondd h elküldenéd, hátha a későbbiekben szükség lesz a a tapasztalatodra. Így emlékezni fogunk rád, mert megvolt a személyes kapocs. Csak légy megnyerő a telefonban is :) Ha személyesen jössz az még jobb. Ez amúgy kkv, multinál azért durvább a helyzet, nem tudom milyen munkát keresel.
Ezzel sokat szenvedtem .... Náluk rengeteg tanfolyam szervező osztja az állhirdetéseket ingyenes oldalakon majd a tanfolyamon mint Személy és vagyonőr azt hangoztatják : látják ez hiányszakma ! De ha megnézel sok hirdetést pl. olx akkor láthatod ha 3000-5000 látogatóból nem találtak alkalmazottat ez már gáz !
Egyébként érdemes még ha van munkám akkor is keresgélek mennyire vagyok piacképes, mit keresnek pluszban !
Egy kicsi aggályom azért van mert ismeretlen e-címekre megadni magamról sok CV infót ....
mi a szakmád?
ha nem betanított munkáról beszélünk, akkor ott a linkedin és simán megkeresnek a cégek
de pl profession-on te is hirdethetsz és ott is megkeresnek téged a cégek
nem baj, aki engem akar, az azért felhív ;)
profession és a linkedin alapján is keresnek hetente 2-6 alkalommal, pedig nem is friss az önéletrajzom a profession-ön pl
"Annak akkor örülök, hogy sikeres vagy, csak így tovább ;) (Bocs Kérdező h megint!)"
kösz, pár hónapja váltottam munkát, elhatározástól számítva, hogy felmondok 1,5 hónapon belül aláírtam az új helyen a szerződést - 7 interjú (telefonosok és skyepe-osok is beleértve, összesen ha jól rémlik 5 hely) ill + 1 ahová nem jelentkeztem, de a jelentkezősök is fejvadász cégek megkeresése alapján lettek pályázva - ezekről kaptam 3 ajánlatot - a nem jelentkezőst fogadtam el, mivel az interjú vége után 18 órával felhívtak, hogy akkor ők most szeretnének velem dolgozni (abból a 3 cégből, ahová önállóan jelentkeztem, a fentieken felül, 1 automata levelet és küldött, a másik kettő semmit)
pedig nem extrém hiányszakmában dolgozom és nincsenek évtizedes tapasztalataim, pedig a koromból adódva lehetne...
szóval a sült galamb taktika nem is olyan szar ;)
bocs az off-ért
milyen pozícióra jelentkeznél? kb hol, legalább megye szintjén?
van megfelelő végzettséged / tapasztalatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!